2025 atskaite Slepenais SalavecisšŸŽšŸŽ„

Tehniski rÄ«t ir ziemassvētku ā€œrÄ«tsā€ bet laicÄ«gu uztaisīŔu atskaiti tagad, jo rÄ«tu sagaidīŔu darbā.

Abi ar ausaino esam ļoti iepriecināti par varen-cītīgi sapakoto dāvaniņu :heart: :christmas_tree:

14 Likes

Mana paciņa arī veiksmīgi atpakota (salavecis baigi bija pacenties ar norformejumu)

Paldies par ļoti daudzveidīgo bet tajā paŔā ļoti trāpīgo dāvanu klāstu. Koka dekoru tuvākajā laikā plānoju salikt :flexed_biceps:

Also, cerams ka zeķes derēs

12 Likes

AAAAAAAAAA Liels liels paldies slepenajam salavecim! :star_struck:

Update: Terija apelsīns ir baigi labs

11 Likes

Kā jau laiks pienācis, atvēru arī savu dāvaniņu.

Pūķi un kapibara :ok_hand::grin: grāmata izskatās ļoti interesanta, un protams saldumiņi! :face_savoring_food:

Liels paldies slepenajam salavecim! :kawaii_potato: :star_struck::christmas_tree::santa_claus:

12 Likes

man liekas, tas pats salavecītis jau otro gadu mani apciemo, par ko ļoti priecājos! :smiling_face_with_three_hearts:
cik sirsnÄ«ga, mīļa un garŔīga dāvaniņa, paldies!

11 Likes

Nu jau otro vakaru cÄ«nos ar savu dāvanu :man_mage: Bija jautri setup’u improvizēt, jo puzle ir vertikāla un galds kāds i, tāds i :D
Uzjautrināja jaunais kaķu Krusttēvs :pinched_fingers: Tagad sargā ne tikai ledusskapi, bet arī visu kolekciju.
Lai gan mincis kartÄ«tē tāds naughty Å”oreiz trāpÄ«jies, SalavecÄ«tim gan lielum liela uzslava! :christmas_tree: :hugs:

8 Likes

PievienoŔos @Kadiljaks video tradīcijai. Nemaz nav tik viegli veidot tos tur unboxing. :D

9 Likes

Palaists labs ASMR mirklis garām, pačāpstināt burbuļplēvi, paspridzināt to :blush:

Unbox vistradicionālakajā veidā :hand_with_index_finger_and_thumb_crossed:

3 Likes

Tur tas pat bija, es tikai to nejauÅ”i nakts vidÅ« izfiltrēju no audio. :joy:

1 Like

Uu - un tieÅ”i tie marÄ·ieri ar ir :smiley: Video saki ka nav figÅ«riņas, vai savu printeri pārdevi?

Uj nē, viss ir. Tik nebija pa rokai. FigÅ«riņas stāv kaut kur kastē un printeris nokrāmēts ar drēbēm. :D Pēc Ŕī filmēŔanas man bija jāskrien pakot dāvanu kaudze un jābrauc uz kārtējo Ziemassvētku svinēŔanu.

1 Like

kā tāds ķirurgs izoperēja kastīti :joy:

Mazliet iemēģināju. MarÄ·iera galiņŔ galÄ«gi nav lunkans un rezultātā ir sajÅ«ta, ka tas ir lielāks par standarta otu. Krāsas gan galiņŔ tur daudz. Es saredzu kā cilvēki kam jākrāso veseli leÄ£ioni varētu ar Å”o aizrauties. Var just gan, ka Speed paint jālieto uz balta fona nevis pelēka.

Cerams tik tie ar laiku neaizkaltÄ«s ciet. Spriežot pēc instrukcijas galiņ nav paredzēti mazgāŔanai, taču tos var nomainÄ«t.

1 Like

Biju riskantāks un aplauzu vienkārÅ”i. Viena pusÄ«te uz foto mirkli bija apēsta jau XD

5 Likes
8 Likes

Skatoties, likās ka no tumsas kāds izleks ar zāģi :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 Likes

Labs, bet es labi ja atpazinu pusi no dāvānām. :D

1 Like