Tehniski rÄ«t ir ziemassvÄtku ārÄ«tsā bet laicÄ«gu uztaisīŔu atskaiti tagad, jo rÄ«tu sagaidīŔu darbÄ.
Abi ar ausaino esam ļoti iepriecinÄti par varen-cÄ«tÄ«gi sapakoto dÄvaniÅu
![]()
Tehniski rÄ«t ir ziemassvÄtku ārÄ«tsā bet laicÄ«gu uztaisīŔu atskaiti tagad, jo rÄ«tu sagaidīŔu darbÄ.
Abi ar ausaino esam ļoti iepriecinÄti par varen-cÄ«tÄ«gi sapakoto dÄvaniÅu
![]()
Mana paciÅa arÄ« veiksmÄ«gi atpakota (salavecis baigi bija pacenties ar norformejumu)
Paldies par ļoti daudzveidÄ«go bet tajÄ paÅ”Ä Ä¼oti trÄpÄ«go dÄvanu klÄstu. Koka dekoru tuvÄkajÄ laikÄ plÄnoju salikt ![]()
Also, cerams ka zeÄ·es derÄs
KÄ jau laiks pienÄcis, atvÄru arÄ« savu dÄvaniÅu.
Pūķi un kapibara ![]()
grÄmata izskatÄs ļoti interesanta, un protams saldumiÅi! ![]()
Liels paldies slepenajam salavecim!
![]()
![]()
![]()
man liekas, tas pats salavecÄ«tis jau otro gadu mani apciemo, par ko ļoti priecÄjos! ![]()
cik sirsnÄ«ga, mīļa un garŔīga dÄvaniÅa, paldies!
Nu jau otro vakaru cÄ«nos ar savu dÄvanu
Bija jautri setupāu improvizÄt, jo puzle ir vertikÄla un galds kÄds i, tÄds i :D
UzjautrinÄja jaunais kaÄ·u KrusttÄvs
Tagad sargÄ ne tikai ledusskapi, bet arÄ« visu kolekciju.
Lai gan mincis kartÄ«tÄ tÄds naughty Å”oreiz trÄpÄ«jies, SalavecÄ«tim gan lielum liela uzslava!
![]()
Palaists labs ASMR mirklis garÄm, paÄÄpstinÄt burbuļplÄvi, paspridzinÄt to ![]()
Unbox vistradicionÄlakajÄ veidÄ ![]()
Tur tas pat bija, es tikai to nejauÅ”i nakts vidÅ« izfiltrÄju no audio. ![]()
Uu - un tieŔi tie marķieri ar ir
Video saki ka nav figÅ«riÅas, vai savu printeri pÄrdevi?
Uj nÄ, viss ir. Tik nebija pa rokai. FigÅ«riÅas stÄv kaut kur kastÄ un printeris nokrÄmÄts ar drÄbÄm. :D PÄc Ŕī filmÄÅ”anas man bija jÄskrien pakot dÄvanu kaudze un jÄbrauc uz kÄrtÄjo ZiemassvÄtku svinÄÅ”anu.
kÄ tÄds Ä·irurgs izoperÄja kastÄ«ti ![]()
Mazliet iemÄÄ£inÄju. MarÄ·iera galiÅÅ” galÄ«gi nav lunkans un rezultÄtÄ ir sajÅ«ta, ka tas ir lielÄks par standarta otu. KrÄsas gan galiÅÅ” tur daudz. Es saredzu kÄ cilvÄki kam jÄkrÄso veseli leÄ£ioni varÄtu ar Å”o aizrauties. Var just gan, ka Speed paint jÄlieto uz balta fona nevis pelÄka.
Cerams tik tie ar laiku neaizkaltÄ«s ciet. Spriežot pÄc instrukcijas galiÅ nav paredzÄti mazgÄÅ”anai, taÄu tos var nomainÄ«t.
Skatoties, likÄs ka no tumsas kÄds izleks ar zÄÄ£i ![]()
Labs, bet es labi ja atpazinu pusi no dÄvÄnÄm. :D