2026. gada Pasaules čempionāts hokejā 🏒

Somi jau pirmajās 5 min atklāj rezultātu.

Baigi interesanti tie komentētāji stāsta, par to kāpēc Kanādiešiem varbūt neiet sākums - šiem bijis no Friburgas uz Cīrihes jāatbrauc un Cīrihes halle esot aukstāka un tai esot cietāks ledus :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

Kanāda tomēr atpakaļ savā elementā. 1. periods 2:1 par labu Kanādai beidzās.

Bļin, cik garlaicīgi 1/2 :smiley: Arēna Kanādas-Somijas mačā tik klusā kā adatu varētu nomest un visi dzirdēs

Laikam varu derēt optibetā :smiley: Manas prognozes piepildās pašlaik.

Nu tad fināls:
-Šveice vs. Somija: Vienreiz jau spēlēja, kur somi zaudēja ar 4:2. Šveiciešus dzen uz priekšu. Man tomēr gribētos teikt, ka viņi vinnēs.
-Kanāda vs. Norvēģija: Nuuuuu - norvēģi šodien vispār neko neparādīja. Mani nepārliecina galīgi. Žēl - tik tālu tikuši, bet tādi sašļukuši. Kanāda vinnēs.

1.Šveice
2.Somija
3.Kanāda

4 Likes

Pagaidām Norvēģi jau guvuši pirmos vārtus :D

Pagaidām turās. Es tikai nevaru saprast lielo klusumu arēnā :sweat_smile: Kurš nomiris tur?

1 Like

Bet tie pirmie vārti ir zelta vērta

Vārtsargs tāds - uj uj, ko es sadarīju XD

Norvēģis tikmēr pareizajā laikā un vietā nonāca

Kanādietis atkal piepalīdzēja ar ripas iemšanu :rofl: :rofl: :rofl:

1 Like

Jāsaka, ka tagad pašlaik ir labi! Malači! Ceru, ka turpinās šādi un neatļaus kanādiešiem iemest.

1 Like

Nu wow :D
Kanāda pēdējās 2 min pēkšņi pamodās vai?

1 Like

Laimes rūķis noskrēja garām XD

NOrvēgi!!! SARAUJ!

1 Like

Resist Lets Go GIF by Zypto

Nu, apsveicam Norvēģus! :norway::3rd_place_medal:
Tāpat kā Latvija savu laiku - pagarinājumā iemeta un ieguva 3. vietu.

4 Likes

Happy Baby GIF by ikas

Malači Norvēģi!

Es gandrīz vai pa pusnoliktavu auroju :D

1 Like

Lets Go Marvel GIF by Leroy Patterson

Laba zelta spēle. Tur visu laiku no vieniem vārtiem uz otru. Katrs metiens kā uz nažiem. 2.periods iet uz beigām bet vēl 0:0

;-;

Somi uzvarēja. Žēl Šveici, bija ļoti tuvu :switzerland:

2 Likes

Uhh! Un Šveicē vēl joprojām nedabū zeltu :smiley: 3.reizi jau sudrabu… vēl nav zelts.

Šveiciešu fanu asaras ir rūgtas… Restorāni un bāri bija teikuši, ka būs vaļā visu nakti, ja komanda uzvarēs. Nu neko darīt - visiem jāiet mājās.

2 Likes

Skandināvu valstis šogad nolēmušas ieņemt kalngalu viennozīmīgi.

1 Like