Anime Chat Club (Discord versija) - Smoking Behind the Supermarket with You 16.07

Sveiki, sveiki!

Kādas sarunas laikā, Menestrela iedvesmots (un arī podkāsta laikā ar Sargeņgeli), biju iedomājies par mūsu kādreizējo konceptu - Anime Watch Club. Bet, ņemot vērā arī mūsu podkāstus - cilvēkiem nav nekas pretīm parunāt par kādu noteiktu tematu - pat par anime sērijām. Un ko ne?

Ideja, kuru vēlētos pamēģināt - kā šāds diskusiju klubiņš strādātu digitālā vidē (šis ļautu arī mūsu ārpus Rīgas reģionālajiem cilvēkiem pievienoties). Un, sērija, kas man tieši ienāca prātā, kas būtu labs materiāls šādam izmēģinājumam - “Smoking Behind the Supermarket with You”. Centrālās tēmas kas tiek apspēlētas:
*smēķēšana;
*dažādās personības, ko mēs izmantojam dažādās dzīves situācijās (teiksim maskas - kā mēs uzvedamies ar draugiem, ar ģimeni, ar sevi utt),

Un daudzas citas, protams. Sākotnēji šis būtu vairāk kā diskusija - dalīšanās ar stāstiem, kas liekas līdzīgi iz sērijas. Par varoņiem un viņu mijiedarbību. Varbūt pat “future predictions” par sēriju.

Pašlaik ir pieejamas tikai puse no visas sezonas, un otra puse iznāk 9.jūlijā, ja nekļūdos.

Tātad jautājums, kurš būtu par ko šādu izmēģināšanu?

Varu piedāvāt datumus (lūgums dot ziņu, ja nu tomēr ir vēl kādi citi datumi prātā):

• 5.jūlijs (svētdiena)
  • 9.jūlijs (ceturtdiena)
  • 16.jūlijs (ceturtdiena)
  • 17.jūlijs (piektdiena)
  • 18.jūlijs (sestdiena)
0 voters

Tiekamies 16.jūlijā (ceturtdien) plkst 21:30 mūsu Diskorda kanālā!

5 Likes

Izklausās interesanti, bet galīgi neko no šī neesmu redzējis

Nu, būs iemesls noskatīties :smiley: Ja, protams, nebūsi, tad jau varēsi pievienoties tāpat. Jo centīšos pārcilāt dažādas tēmas, kas atspoguļojas sērijā.

lūkošu ja man sakritīs ar brīvības pakāpi

1 Like

Izklausās interesanti :thinking:
Būs tad jānoskatās :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

Šo būtu interesanti apvienot ar manu projektu kad būs iespējams nākotnē.
Vienīgais domāju iesākt darbību rudenī pa cik vasarā tā jau daudz kas notiek.
Ir basically movie nights arī iekš Diskorda..zinu ka ļoti daudz kur discorda serveros tas ir kā jau no.1 events kas tur parasti notiek besides the game night

3 Likes

Vai ideja ir tāda, ka mēs komentējam to ko skatāmies dzīvajā?

esmu bijusi tādos kur parast mikrofons ir uz muted bet čata logā komentējam ko redzam un diskutējam tur
bet ja ir interese varam mēģināt ar mic on un paskatīties kā ir

1 Like

Galvenais, lai nav mikrofons ieslēgts, kad ir skumīgs brīdis un visi asaras birdina :smiley: Bet izklausās saistoši - noteikti varētu pamēģināt, jo es laikam līdz galam nekad tā arī neatkodu, kā Diskorda grupās var piedalīties filmu skatīšanās seansos.

1 Like

tur divi veidi kā parasti dara to
viens tāpat kā mēs saspēlēs in voice calls un vnk viens strīmo vai otrs kur ir kā konferences istaba kur tas kas strīmo ir pilnavaras darīt visu ko un pārējie vnk skatās un komentē un galvenais tad izvēlās kuriem cilvēkiem vins dod atļauju runat un kad :D :D

1 Like

Un tur, ķip no legālām saitēm tikai?

Ne vienmēr(loti daudziem streaming servisiem ir melnais ekrāns ja gribēsi streamot citiem),bet es kur veidoju filmu vakarus parasti lejupielādēju uz kompja lai nav kur piesieties

1 Like

Mūsu varētu būt gana maz lai tā nebūtu problēma. Pie lielāka bara viss ko tu dzirdi ir troksnis. :D

Kaut kur pievienoties un saviesīgi paklačot esmu tikai par. Galu galā varam visu ko pamēģināt. Aizies, aizies. Neaizies, neaizies.

1 Like

jap tieši mana doma

2 Likes

Un arī mazs “intro” cilvēkiem, kas varbūt šo nav redzējuši vai dzirdējuši:

Īsumā (teksts angliski):
Slice-of-life romance about Sasaki, an overworked office worker (salaryman). His only joy is the warm smile of Yamada, a cheerful supermarket cashier. One night, he meets Tayama—a cool, edgy smoker who invites him for breaks behind the store, unaware she and Yamada are the same person.

Daudz maz, lielākā sērijas daļa notiek, kādam luļķējot vai nu aiz veikala vai smēķēšanas būdiņās. Tas arī nedaudz parāda japāņu smēķēšanas kultūru un, neatspoguļo labā ainā pašu ofisa darba kultūru.

2 Likes

Es jau paspēju aizmirst par šo :distorted_face: vairs tik nepilnas 2 ned lai noskatītos

Tās sērijas ir ļoti īsas, es jau pāri pusei tiku pa 1 pie brokastīm noskatoties katru dienu

2 Likes

oh? they are not standard length 20min?

Nope tur katra serija ir sava garuma bet videji ap 11min per episode.

1 Like

aa oke