Anime Chat Club (Discord versija) - Smoking Behind the Supermarket with You 16.07

Tā, nu mums uzvar 16.jūlijs (ceturtdiena). Tā kā tā ir darba diena, domāju, ka ap saviem plkst 19 varam sākt.

Visi kuri nepieteicās aptaujā, bet grib piedalīties, esat laipni aicināti. Nekas traks nav, ja nebūsiet redzējuši pilnīgi visu anime. Protams, spoileri varētu būt, bet aptveršu arī tēmas, kas tajā tiek attēlotas, lai visiem būtu vārds

Un atceramies, ka 17.jūlijā visticamāk būs tiešsaistes saspēle.

5 Likes

Žēl gan, skatīšos, ja vēl kaut ko bazarēsiet, ap 10 varbūt pieslēgšos… varbūt…

1 Like

Es ar ja tikšu tad tikai pēc 9 īsākais, kad visi jau būs izpīpējušies :sweat_smile:

1 Like

Es nezinu, ka man būs tajā dienā, maybe būšu uz tiem 19:00 varbūt vēlāk apmēram 21:00.

1 Like

es 19:00 esmu majas tik darba dienas, un izksatas ka citiem ar’i labak uz velaku laiku, varbut tad uz 9 vai 10?

1 Like

OK, redzu, ka visiem būtu labāk ap vēlāku laiku. Tad lai iet uz tiem plkst 21:30. 16.jūlijs (ceturtdiena). Sagatavojiet vinčiku, RedBull, baldriāņa tēju, šmakovku - kas iet pie sirds :smiley: “Wine & Anime”

3 Likes

Doma ir līdz tam noskatīties un noteiktā laikā parunāties? Vai skatīties kopā?

Izlasīju diskusiju, bet nesapratu. :sweat_smile:

Pašlaik noskatīties individuāli un pēc tam pārrunāt par dažādām tēmām.

Skatīšanās kopā ir ielikta kā lieta ko izmēģināt tik nākotnē vēl.

1 Like

Super! Kā tikt klāt foruma diskordam?

Atvaino, ka tik daudz prasu.

1 Like

forumam discord links-(links ir uz dienu derīgs)

also no worries;tieši otrādi patīkami, ka ir interese uz pasākumu ^^

4 Likes

Neraizējies - kā @xHorrorGirlx min, jautājumi vietā. Labāk lai tie ir un zinām, kā varam līdzēt, lai mums varētu pievienoties.

Šis mums pirmo reizi tāpat tā :smiley: Vajadzēs iepazīt formātu, aptaustīsim gaisu un sapratīsim, kas der un kas nē.

2 Likes

Čau, čau visiem! Mazais atgādinājums, ka 16.jūlijā mums ir pirmā Discord sānākšana. Skatos, ka tomēr viņi 9.jūlijā neizlaida pārējās epizodes, bet gan sāka likt mini epizodes lielajās epizodēs :smiley: Tādēļ mēs pārunāsim par tām pirmajām 12 mini epizodēm, kas iznāca jūnijā!

Kā jau minēju, tas nekas, ja nebūsi skatījies šo anime, jo iekļaušu vispārējus jautājumus un piemērus, lai visi var pievienoties diskusijā (ņemat vērā, ka varētu būt spoileri, ja neesat redzējuši).

2 Likes

Tad tomēr tā būs tikai diskusija?

Hm? Tā jau arī bija plānots. Kopīgi neskatīsimies - tā bija tikai @xHorrorGirlx izklāstītā versija nākotnei. Šis ir kā Anime Watch Club kas mums bijis jau iepriekš, tikai šis ir digitālā formātā.

Kaut kā iecentrējos uz nosaukumu :sweat_smile:

1 Like

Ņēmu par godu vecajiem pasākumiem, kur mēs sēdējām kaut kur un šo pārunājām :grin:. Bet tad noņemšu to.

Tu tak vari arī vienkārši nomest to vidējo vārdu. Būs “Anime Club” tā pat kā būtu Book club vai jebkāds cits klubs.

Noskatījos, patika :D ep 1-12 var mierīgi skatīties kā vienu garu filmu

2 Likes

Čau, čau!

Šis ir atgādinājums, ka rītdien tiekamies digitāli un pārrunājam “Smoking behind the supermarket with you”, uz plkst 21:30.

Man pašam personīgi tā būs pirmā reize vadīt anime čatiņu, bet domāju, ka gan jau aizies :smiley: Ja redzat kaut ko, ko vēlētos iestarpināt, tad es tikai priecīgs būšu.

jason sudeikis snl GIF by Saturday Night Live

1 Like

Sorry es tā un nepaspēju noskatīties :( Bet pievienošos rīt, no spoileriem nebaidos, tie vairāk man motivē vai ir vērts skatīties vai nē :grin:

Un kā tas notiks, discordā?

3 Likes