Anime komūns 2000 gados

Sveiki, iedomājos ka būtu interesanti dzirdēt kā komūns izskatījās pirms ±15 gadiem, pats sāku anime skatīties 2016 gadā un komūnā iesaistījos pāris gadu vēlāk, tāpēc šie laiki ir praktiski akmets laikmets man. Kā ir mainījies? Bija coni pirms Unicon? Ļoti interesētu dzirdēt jūsu domas un atmiņas!

2 Likes

Hmm… es pats arī sāku skatīties anime 2016. gadā:D
Un šai komūnai pievienojos 2018. g.

Šai komūnai šobrīd ir nepilni 12 gadi, ja pareizi atceros.

Te jautājums pārvēršas, vai tu jautā tieši par šo komūnu, vai anime komūnu kā tādu vispārīgi Latvijā?

Vairāk par anime komūnu Latvijā, kko pats pa miglai atceros ka skatījos naruto 2000. gadu vidū, bet komūnā noteikti nebiju

Cik dzirdēts, pirms UniCon bija viens konts kura nosaukumu neatceros. Ja es pareizi atceros UniCon vispār radās, jo iepriekšējais kons izdomāja beigt pastāvēt. Cik atceros bildes, vecie koni visnotaļ atgādināja šī brīža mazākos koniņus.

Ja skatās uz tiešaistes lietām eksistēja viens anime blogs un kāds viens vai divi forumi. Vai tik tas nebija animeblogs.lv un otaku.lv. Abas lapas izskatās ir atstiepušas kājas un es tās nemaz nepieredzēju zelta laikos. PIe mums vienīgais aktīvais biedrs no otaku.lv laikiem bija @tshuki un viņa pati jau nav te redzēta 2 gadus.

mazliet papētīju, laikam cons pirms UniCon bija animefest, informāciju gan diezgan grūti atrast, daudz kas ir pazaudēts laika zobam.

@Kadiljaks Tu gadījumā nebiji paspējis kādu no šiem apmeklēt sensenos laikos?

Bija tādi laiki, aizķēru man liekas tieši pēdējos divus , 3 gadus. Atminos pirmo reizi aizejot bija vnk šoks, kas notiek, kas kur. Tagad atskatoties protams liekas maziņš un saburzīts, bet pa savam bija mājīgs un gana foršs tomēr. Bija savs stiliņš.

Patika, ka rādīja filmas un AMV

Konkrētais video ir retrospekcija AnimeFest 9, kurš noritēja ja nemaldos 2012. Tad bija arī pēdējais.

6 Likes

Šeit no pirmā UniCon playlist 2013.

Norisinājās VEF kultūras pilī. Bija karsti un smacīgi, tomēr pa savam nepameta AnimeFest sajūta, tomēr bija jau redzams UC virziens un akcents manuprāt.

p.s. Ja nemaldos šeit jābūt man arī bildēm. Vai no nākamā gada, jo AnimeForums (Fandoms) jau pastāvēja un tas liekas, ka tik nebija pirmais lielais mītiņš - @Menestrels ?

3 Likes

Netīšām atradu vienu atvērtu fotogaleriju :smiley:

Manas fotogrāfijas FOTKI.LV

1 Like

Liekas pirmais lielais mītiņš mums bija gadā, kad UniCon pirmo reizi notika Olimpiskajā centrā. Pēc skaita kurš UniCon tas bija nemācēšu teikt.

Ja nemaldos 3 vai 4 tad. Jo pirmie 2 noritēja VEF cik atminos…