Assassin's Creed Black Flag Resynced

Sagaidijām Assassin’s Creed Black Flag remake. Izskatās labi.

Oriģinālu gan neesmu spēlējis, bet šo ar uzlabotu grafiku utt. noteikti iziešu

3 Likes

Un tiklīdz viņi paziņoja “it is not an RPG”, pilnīgi prieks sametās :sweat_smile: Biju domājis, ka viņi izmainīs to tāpat kā visas jaunās. Ja nāks klāt vairāk misijas arī (un varbūt labāk iepīs stāstu par Desmondu no vecajām spēlēm), tad būs super.

Kāda vaina RPG?
Man jaunās visas patika Origins, Odyssey, Valhalla, Shadows.
Un Mirage ar vēl bija, tā bija ok, Mirage kaut kā mazāk piesaistīja kā pārējās.

1 Like

RPG jau nav ne vainas - pa retam kaut ko arī pats tādu uzspēlēju. Bet šeit tā dilemma - es uzaugu uz Assassins Creed, kas sekoja vienam lineāram stāstam (iekļaujot modernās pasaules tēlu Desmondu cauri daudzām daļām (beidzamais ko spēlēju bija Unity, nedaudz Origins) un visi primāri bija “counter” tipa bāzes cīņas (līdzīgi kā Batman Arkham sērijas) vai pielavies pa kluso. Man RPG tā patīk, bet priekš manis tas vairs nedeva precīzi to AC garšu, kas man tik ļoti patika (zinu ka Mirage vēl centās atgriezties turp, bet diemžēl interese zudusi) - ka Tev bija jābūt uzmanīgam kā pieej noteiktām situācijām (vai pat neielaidies konfliktos pavisam).

Tā jau interesantas pasaules viņi izveido arī jaunajās, bet kaut kā nav bijusi interese tās spēlēt līdz galam. Tādēļ man bija zināma interese, kad padzirdēju par ACIV remaster. Man grāmatas patika un arī kā tās iegāja ACIII stāstā.

1 Like

Savā ziņā, Black Flag būs līdzīgs vai ies uz to pusi. Protams, nezinu, ko viņi vēl pieliks klāt orģinālajam, bet konceptuāli būs līdzīgi Mirage.

Man tematika tuvie Austrumi ne īpāši. Ne spēle kā tāda.

1 Like

Aa nu tad ok. Šeit būs tieši Karību salas - par aborigēniem, par spāņu / britiem / francūžiem / holandiešu ietekmi (gan laba, gan sliktā nozīmē) + arī ļoti labas kuģu cīņas (vismaz no orģinālā to atceros. Kad nāk vētra un viesuļvētrā, smagā lietū un lielos viļņos cīnies ar leģendārajiem kuģiem). Zemūdens misijas arī ir. 2013.gadā bija problēma ar PETA toreiz, jo nebija starā par vaļu medniecību šeit un atceros, ka par to bija ažiotāža lielākā.

Plus, neaizmirsīšu e-pastu, ko Ubisoft izsūtīja. Ja Tu biji spēlējis iepriekšējās visas AC spēles (reģistrējot caur kādreizējo viņu aplikāciju), tad viņi nosūtīja Tev e-pastu ar pateicību ka esi bijis ar viņiem un iedeva kādu papildus Add-On par brīvu.

1 Like

Es kaut ko pirms tam biju dzirdējis, ka Black Flag ir viena no labāk sanākušajām Assassin’s Creed spēlēm - kā redz laikam taisnība.

Black Flag varbūt savā laikā nebija īsti vairs par “assassin” tēmu (kā bija vecākās spēles), bet noteikti bija arī tā - Black Flag bija viena no atmiņā visvairāk paliekošajām spēlēm. Man patika ar kuģi burāt apkārt (un dziedāt tās shanties un izpētīt visas mazās saliņas, kā arī cīņu elements bija labi izstrādāts). Viena no spēlēm, kur ieguvu 100%, jo patika viss “exploration” elements, kas bija.

1 Like

Man exploration elements patika visos jaunajos, savācu visu ko vien var :D Ka arī izgāju pilnīgu visus kvestus, visus side kvestus.

Starpcitu, Shadows man nenormāli patika dinamiskā sezona, Vasara, Rudens, Ziema, Pavasaris, cikliski tas viss ar laiku mainās, tas bija kaut kas. Neko tādu neesmu redzējis nevienā spēlē.

1 Like

Jā, stāsta, ka Blag Flag ir laba. Labi, ka atjaunoja uz mūsdienu grafiku :sugoi:
Man arī bija doma iziet Blag Flag, bet spēle veca, grafika likās pašvaka paskatoties video, un kā reizi dzirdēju taisās taisīt remake, tad nu atliku. Nu re un sagaidīju.

Pa manam ir ok. Es nesen spēlēju Tomb Raider, kas arī ir 2013. gada spēle. Galīgi acī nekoda. Pieņemu savulaik šīs bija grafiski spicas spēles.

1 Like

Laikam esmu izlepis tad :D