pēdējā laikā ir izskanējušas ziņas par pāris veikalu likvidāciju, tai skaitā mīļo cenu klubu, tagad Sky&More iet uz grunti, nu arī apavu veikals Euroskor saka bye bye.
atcerējos, ka bērnībā man bija viens dikti mīłš veikals - Tiimari:
Reiz bija manos laukos tāds maziņš veikals vārdā “knifs”
maza gofrēta metāla apšūta mājele, uz kuras lieliem burtiem bija uzrakstīts nevis veikala bet īpašnieku SIA nosaukums
tas bija viens no tiek veikaliem, kur tu varēji atrast da jeb ko, bet neko ko tev īsti vajag. Gandrīz trešdaļu veikla aizņēma alkohola plaukts, un viss pārējais bija atvēlēts sadzīves ķīmijai, skrūvēm un naglām, apšaubāmas kvalitātes parastajiem un elektriskajiem instrumentiem, virtuves piederumiem un traukiem, bootleg rotaļlietām utt. Bet, manās acīs īstā vērtība bija tajā, ka tur varēja iegādāties krāsu aerosolus. Tā bija vienīgā vieta visā ciematā kur tos varēja dabūt, otra tuvākā bija Siguldā un tur būtu bijis jābrauc ar busa. Protams, tas nebija super lēts prieks, bet es biju izveidojis diezgan pieklājīgu kolekciju, kuru, kā nu mācēdams izmantoju mākslas darbos. Un tad viņi tur pārcēla latu un es vairs nevarēju dabūt pūšamo krāsu kājām ejamā attālumā
Nu tas bija dārgs veikals, bet preces bija ļoti labas kvalitātes. Bet tur bija produkti no Vācijas primāri. Augļi bija perfekti - vienmēr saldi. Specifiski piena produkti (man sirdī iekrita kazas un aitas piena jogurts ko lietoju). Un arī kafijas bija labākas.
Ko varētu teikt tas ir Prisma - savā ziņā bija vidēji dārgais gals pa manam. Bet diezgan pienācīga kvalitāte pret cenu teikšu. Ļoti nereti bija labas atlaides daudz kam. Tiešām sakarīgs veikals bija, pat es ar savu studentu kapeikām varēju tur atrast ko labu.
Man pat vēl ir Prisma šķiltavas un maisiņi - nelietoti
Sky&More es tā līdz galam neizpratu. Tur ir šis tas importēts, taču cenas lielas. Stockmann man vienmēr paticis vairāk. Ja mēs runājam par importētām precēm, ar to nodarbojas aizvien vairāk veikalu ar šaurāku piedāvājumu, bet arī interesantākām cenām. Es mēdzu ieskatīties Moop, Multum vai pat Depo, bet uz Sky&More kaut kā taka nav iestaigāta. Kopumā sajūta, ka Sky&More izēda augoša konkurence. Tagad pat Lidl mēdz periodiski ar šo to nestandarta pārsteigt.
Varu pievienoties Prismas faniem. To es tiešām lietoju un tur varēja atrast šo to nestandarta. Atceros es tur kādu brīdi pirku rīsu vai sēņu bāzes kvasu. :D
Pirmo reizi par tādu dzirdu, bet izskatās pēc iestādes kas man kā sīcim būtu ļoti patikusi. :D Interesanti, ka šiem vēl strādā mājaslapa ar lielu uzrakstu, ka tā slēgta uz nenoteiktu laiku. https://www.pirkumins.com/