Āzijas dienas Maximā

man bij tie chicken & chives, bet ar’ kkā līdzīgi, pirmie bija mm crunchy, nice, un tad tāds salds asumiņš pāršalca ;D

1 Like

Zinot tos āzijas saldumus es reāli meklēju kurš varētu nebūt ass jo man kā peasant pat pipari šķiet par asu :D
Garšas ziņā bija tas pats kas @Maass ļoti krauķškīgi, BET kad sajutu asumu sāku bīties, bet asums bija minimāls :D Un tā pa maziņam krauķšķi zūd, bet kad atvēru paku nosmirdēja :D

1 Like

Man principā garšo ass kā tāds (it īpaši tāds kā wasabi/sinepes) bet tiem krekeriem kaut kā galīgi ieķēra ne tā kā vajag :thinking:

Tie rīsu krekeri unreal labi :fire:

kad Mi man bij nopircis, ļoti ātri apēdās

1 Like

Vai nu būs ļoti labi vai ļoti slikti :thinking:

Update: memories of wasabi and a shitload of salt

4 Likes

Paķēru šo. Garšoja kā parasts pepsis, varbūt vieglas citrusaugļu notis tur bija, bet bambusu gan nesagaršoju

1 Like

Tur jau bija papajas garša nebis bambusa :D

A vot nē
Skaidri un gaiši bija rakstīts kas un kā, tajā latviskajā virs - etiķetē

Waaaaaa? Tev bija taisnība, izlasīju kas man uz bundžas ir lasīts un tā pat nav papaja :D Tad sanāk bambusu arī nesagaršoju bet es arī nezinu kā bambuss garšo :D

oooh ta es ar pamēģināšu to ņau ņau, kad tikšu tam klāt :grin:

2 Likes

man liekas tas ir tas pepsi lemon, cik zinu āzijā baigi populārs

Ar auss galu esmu dzirdējis, ka Vācijā ir populāri jaukt kolu ar apelsīnu limonādi. Gan jau kola + citrus sajaukumā kaut kas ir.

1 Like

man ar liekas ka laba manta :ok_hand:

es kaut kā biju domājusi, ka vairāk pēc mango juice garšos, bet reāli sanāk actual soda

1 Like