Kas ar jums visiem vainas wtf.
shhh panem popkornu un vero ka musu jaunatne izsklaidejas savadak vel pa boomeru nosauks…tolerances laikmets…
Right…ja ne ka visi neuzsedisies uz kadas vielas no liela fame un $ ![]()
bro stop simping
man viņa liekas super cute, bet naudu gan negribētos maksāt par pusplikiem maziem cičiem ;D
aha, tātad ja būtu lielāki, maksātu gan? ![]()
Ew ew, visi ciči ir skaisti ciči! ![]()
nuuuuu ;D man ciči galīgi neinteresē ![]()
![]()
yeees, man bewbs da best ;D
Bet tu pirmā ieminējies… Hachi - mūsdienās nekas nav nosodāms un nav jākautrējas. Man arī piemēram patīk. Stopē - kaut kas nepareizi… a ne - viss ok! ^^
Nezinu kāpēc, bet galvā uzreiz, tāds romantiskais pedobear kurš mierina meitenīti, ka tai nav izauguši. Sasodīts - kaut kas nav labi ar mani
![]()
But even better are them collarbones… U could afuck me up with those, god damn!
![]()
es nevienu nenosodu, bet ja ir iesaistīta nauda, tad mazi puspliki ciči ir jāvērtē kā prece, līdz ar to, es kā potenciālais patērētājs secinu, ka par tādiem nevēlos maksāt ;D
PS. man pašai ir mazi ciči, reizēm puspliki ;DD bet tos netirgoju
Ewww… nezinu, ja te ir kas seksīgs vai tml… apsmērēties ar olu… es hz. Bet labi, katram savs fetiš.
Protams, te varētu olas simbolizēt fanus, ar kuriem Bella apsmērējas, uzlabojot savu finansiālo tonnusu (ādas tonnusu) vai fanus, kuri kā mazi cālīši skrien pakaļ savai mammai, taču skarbā dzīve viņus satriec pret komericiālu vienaldzību, kas ļauj mums domāt par to, kas mums ir vajadzīgs, vilinot mūs, rezultātā mēs notekam gar šo komercijas ķermeni.
Joptvai - es vēl cenšos saskatīt apslēptu domu! Kaut kas nav īsti labi ar mani!
@Kadiljaks mūsu foruma poētiskais Belles fans
Ko varu nenonielgr ir viņas ahegao… tie ir labi - nezinu kā vērtēt šo mākslu.
Tomēr viņa nenoliedzami ir fenomens kuru tik ātri vien nēpārspēs.
Nu re es saku. Kad piemetīsi arī savu daļu viņas onlyfans? ![]()