Ben 10: Viens no ievadiem briesmoņu pasaulē

Nāksies tevi sarūgtināt bet mani ir dikai viena maza rēta un tas tāpēc ka pats biju neveikls lamzaks

Vismaz ne ar brāli un uz tevi nebļauj par viņa zilumiem :rofl:

Noskatījos visas epizodes. What a trip!!
Nu ko, laiks atkal nosesties realitātē :smiling_face_with_tear: Bāc, besī tā sajūta, kad kaut kas ir beidzies…

Btw, 4tā sezona nav Netflixā, bet slinkums tgd meklēt internetā :sweat_smile:

Ja ir ben 10 formas robs sirdī, iesaku uzmest aci generator rex. No tiem pašiem veidotājiem un fokusāvarī ir pusaufu supervaroniz, betvar daudz lielākiem SCP vaibiem + monstru meitenēm

Can even make watch party es sen ar neesmu redzējis

Nu tas man ar bija krieviski. Skatījos abus. Jetix gan man diemžēl netika

“If one is born a male, at least once in his life, he’ll dream of becoming the strongest”
/From Baki/

1 Like

Oi šis garadarbs. Neteiksim, kā mīļākais, vai sirdī iemantojis vietu, tomēr neteikšu, kac nav atstājis savas pēdas.
Sākotnēji pirmo reizi uzdūros vispār iekš CN vai citviet, neatminēšos. Bet diezgan jā biju sekojis iespēju robežās. Pēc tam kaut kādas vēlākās epizodes jau ar skatījos, kur viņi jau biju izzuaguši, jau nobriedušāki tīņi vai tml. :sweat_smile:

Bet bija neslikts, neslikts. Ar savu stāstu un diezgan izstrādātu visumu. Skatījies biju droši vien sākotnēji krieviski, pēc tam bija angliski ķēris.
Ak tie laiki kad CN tomēr zināja ko dara un to mācēja ar sirdi un dvēseli. Lai vieglas smiltis viņiem.

1 Like

Viņam daudz video kur viņš redesign-o ben 10 citplanētiešu formas utt

2 Likes

https://www.instagram.com/p/C4wkmCLh-mF/?igsh=MTR6MzdoMTkyeXc3dA==

Ja man bij šitss jāredz

1 Like