Bērnībā kolekcionējamās kārtis un respektu izcīnošas mantas

Oho, veiksmi, gribēšu redzēt kad būs gatavs :3

1 Like

Kad būs gatavs noteikti iepostošu rezultātu. ^^

1 Like

Man patīk, ka viss ir sakārtots pa tematikām. Nice!

Ir patīkamāk, ja kolekcija ir pārskatāma. Kā arī man vnk patīk lietas kategorizēt un grupēt. XD

1 Like

Kolekcijai pievienojas vēl lietas

7 Likes

Pareizi, es solījos parādīt savu Black Pearl burinieku kad tas būs gatavs. Tas aizņēma vairāk kā divus mēnešus pabeigt, bet vismaz ir gatavs. Šobrīd viens no lielākajiem modeļiem kādu nācās taisīt. Un noteikti tas ir modelis ar visvairāk detaļām. 800+ detaļu bija jāsalīmē un jākrāso.

12 Likes

How much did it cost?

wow that is very cool, man nebūtu pacietības :D

1 Like

WOW Skaisti :)

1 Like

Pats modelis man izmaksāja, ja pareizi atceros, 65 Eiro. Krāsas lielākā daļa man jau bija. Tai skaitā arī līme un instrumenti.

2 Likes

Tur kaut kādas speciālās krāsas jāizmanto?

1 Like

Man pašam patīk izmantot vivairāk eļļas krāsas, bet tā der jebkuras krāsas kuras ir paredzētas modeļiem, jo dažādas firmas sniedz dažāda sastāva krāsas. Humbrol piemēram un Heller vairumā veidot krāsas uz ūdens bāzes, Revell vairāk fokusējas uz eļļas krāsām.

2 Likes

Un kur tu pērc? Would be nice to get black pearl as well.

Lielāko daļu modeļu es pirku Scale Models veikalā uz A.Čaka ielas. Te ir viņu vietne: http://www.scalemodels.lv/lv/jaunumi
Biju pircis modeļus blakus tam jaunajam komiksu veikaliņam. Vietnes tam laikam nav tāpēc nepateikšu kur atrodas, bet arī uz A.Čaka ielas.
Kādi pāris bija laikam no Dreamforge ņemti, bet varu kļūdīties. Atrašanās vieta man nav īsti zināma, jo viņi visu laiku maina vietas.
Ļaunākajā gadījumā ņemu no Jāņa Rozes grāmatnīcām vai pat Elkorā.

1 Like

Wow izskatās iespaidīgi :D

6 Likes

Collection is growning slowly but surely, but so does disappointment in my life

7 Likes

Jaunu plakātu papildinājums. es vainoju draugu pie Fairy tail one. Viņš pielipināja hype uz viņu.

4 Likes

Labs draugs - nav ko vainot :smiley:

1 Like

Shhh. Man nākamais draud Naruto skatīties pēc šī :D :D

1 Like