[Blade n Soul] Rādi savus screenshots!

Tas moments, ka es esmu tik lucky, ka šis izkrita no moba. :D

1 Like

Tie nemaz nemaksā tik dārgi iekš marketplace…
Unless the prices have changed?

jā tagad pamanīju bet nu pirms WL release viņi maksāja 40 silver un jā tagad es jau 4 no mobiem dabūju nav jautri vairs.

Tātad daži no manas puses.

Otrajā bildē itkā visu izgriezu uz max, ja es tā varētu nemitīgi spēlēt, būtu fantastiš.

3 Likes

Tas moments kad ieiet main char. un saproti ka esi nabags :c

16 uzvaras līdz saskāros ar īpaši pretīgu summoneri

Uzbliezu arī bladekanceru, jau 30lvl šķiet šausmīgi spēcīgs arēnā, sāku saprast kāpēc ir tik liels naids pret šo klasi

1 Like

Neiesaku vairs kačāt tev to bladecancer XD labāk maxo āra wep savam fm.

Es principā cenšos spēlēt ar visām klasēm, personīgi tā ir lieta ko es visvairāk izbaudu jebkurā šāda žanra spēlē.
Nezinu vai tu jauc ar kādu citu, bet mans Fm ir tikai lvl38 tā kā līdz ieroča apgreidiem par agru domāt :smiley:

Runājot par ekipējuma apgreidiem, neesmu īpaši ieinteresēts redzēt lielos ciparus. Uzdzinu savu asasinu līdz 390ap un sapratu ka grainds un apgreidu izmaksas ir pārāk nežēlīgas. Šī slodze nav mana laika vērta, esmu pilnīgi apmierināts rukāt arēnas un izmēģināt citas klases.
Rītdienas apdeits šo to mainīs, bet pa lielam:

• izspēlē kvestus
  • dabū maksimālo līmeni
  • arēnas

Well es raudāšu jo es nevaru vsp neko izdarīt es katru dienu knapi ar 10 gold izvelku :smiley:

Holy shit the amount of money from daily quest.

Holy shit tos daliyus var tikai dungeona iziet :smiley:

Ietesteju Jauno pilsetu

2 Likes

Varbūt kādam noderēs šis paraugs pildot story kvestu, lai nav jāatceras no galvas kura krāsa kurā vietā atrodas

1 Like

Katram ir savādāka secībā. :confused:

jup es sitani vieta 30 min chakerejos kamer pareizi saliku

ah velns… nu nekas, vismaz zinās, ka fiksi uztaisot skrīnšotu var paātrināt šo procesu

1 Like

@Julia

1 Like

kāds lvl?

41 lvl :smiley:

Noice

1 Like