Man steam kādu nedēļu vai divas bija tā spēle un tad tā vienkārši pazuda no konta. Liekas Steam pat neatsūtīja nekādu brīdinājumu.
Pētījis neesmu, bet šī ož pēc naudas atmazgāšanas shēmas. Nopērc spēli ar kreisiem līdzekļiem no Steam, pārdot to un līdz Steam uzzina kas noticis, aizlaidies lapās.
Viens mudinoš iemesls iepirkties tādās saitēs ir ka tur var atrast region blocked vai arī no steam izņemtas spēles.
Bet nu jārīkojas ātri, ja dažas tur pieejamas vēl ilgi, tad ir dažas kurām ātri izpērk lētās atslēgas pa 5 eiro 10 eiro, utt, un tad paliek tik 50 - 100 eiro vai pat vairāk.
Piemēram, es pirms pāris gadiem nopirku 2012. gada Inversion, laikam ap 13 eiro un tāda zemāka cena ilgi bija, tagad tik pie 40 eiro.
Arī, ilgu laiku pie 10-30 eiro bija 2006. gada fps Prey, gribēju pirkt bet atliku uz vēlāku un re, tagad 125 iero.
Lost Planet 2 (2010) arī ilgu laiku vai un pie 20-30 iero un ar atlaidi pat līdz 10-15, bet jau tik 125 eiro.
Piemēram arī GTA spēles gan jau palēti bija, bet kad Rockstar izņēma oriģinālo triloģiju no Steam, tad tās atslēgas ātri vien izpirka un tagad tik pa 80 eiro.
Tās atslēgas nav mūžīgas. Ja jau no Steam izņemtas, tad arī zagļiem jaunas nedabūt. Var kādā brīdī būt kaudze ar lētām, bet tās tāpat ir limitētas.
Ja region blocked, tad mazāka bēda iespējams, jo tās darbojas globāli, kāds kaut kur varbūt var vēl dabūt.
Tikai spēle? Ja tā, tad dažreiz nemaz tik slikti nav, ja paķer pa 10 eiro. Ja vairāk, tad gan netīkami.
Bet ja arī ka iespējams profilu nobano, nuu, nē paldies.
Bet nu man tā Inversion spēle vēl aizvien ir Steamā.
Šis jau atkal atšķirsies nedaudz, jo šie pieprasa psn kontu, bet tās citas spēles es īsti nezinu kāpēc pat bloķētas mums.
Ar neko baigi neatšķiras no pārējām. Inversion un Lost Planet 2, tak tik šaudi citplanētiešu iebrucējus un citplanētiešu monstrus. Pat nav vienas no tām vardabīgākajām un plikumu tajās nav.
Laigan Postal un visādas Hentai spēles mums pieejamas. Mums nav kā Vācijā vai Austrālijā ar cenzūru.
Tiko uzmetu aci, abas reģion bloķētas. Un tam Inversion pat ir 85% atlaide pašlaik.
Daudzi teiks lai izmanto vpn un sazin ko, bet daudzi atkal saka ka steams esot bargs pret vpn lietotājiem, you will be banned.
Dala, bet reviews nav diez ko labi, esot baigi bagaina, unbalanced, team damage, pie tam grūti atšķirt savējos no pretiniekiem, utt.
Paņemt var, bet uzreiz spēlēt nu tā…