Elf on the shelf nedienas

tā kā kaķi pa paklāju:

cat butt GIF

1 Like

Skatoties uz pēdējiem notikumiem elfu dzīvē, tur ar var vēlāk iekrist uz izsaukumu pie dārziņa direktores. :joy: Un cerams par vilciena scēnu nevis maizes scēnu. :rofl:

1 Like

Dēls riktīgi pārsmējās. Kad es paņēmu maizīti, paostiju un mazliet pagaršoju, teicu :”elfiem kakas garšo pēc šokolādes?!”

Dēls aizskrēja uz virtuvi, atrada nuttela un atskrēja pie manis ar to un paskaidroja man, ka elfi tikai pajokoja, tās nav īstas kakas :laughing::pinched_fingers:t2:

5 Likes

8.decembris

Uzraksts uz zīmītes “Zobgrauzis urķis Gurķis sajuta netīrus zobus! Mēs viņu aizdzinām.“
Bērnu dārzā bērniem tika rādīta īsfilma zobu mazgāšanu un tur ļaunais ir Zobgrauzis Urķis. Par Urķi Gurķi viņu sauc mans dēls.

7 Likes

9.decembris

10 Likes

Spider man why? :pleading_face:

Jo Spidermanam palika tikai 1 roka, elfi otru atņēma. :laughing:

2 Likes

Kādā veidā viņi to izdarīja? :thinking:

Noņēma iepriekšējā naktī un ar to aizbiedēja Zobgrauzi, un neatdeva :laughing:

1 Like

Tā vate uz stieples turās vne?

Līmlente

pa kuru laiku tu pamanies izgulēties cilvēk?

Man ir 2 bērni. (4 gadi un 1 gads), kāda gulēšana? :laughing:

3 Likes

10.decembris

10 Likes

11.decembris

Šodien dēlam bija sliktā diena, atnākot no bērnu dārza - sabļāva uz visiem t.sk arī rūķiem. Kad atgādināju, ka rūķi visu redz un pateiks Ziemassvētku vecītim, viņš sāka tos mētāt, sist un spert.
Vēlāk protams nolika vietā un atvainojās, bet rūķi nolēma, ka šonakt sazīmēs viņa bildi.
P.s. viss ir nomazgājams.

8 Likes

Viņi nevar nosūdzēt ja viņiem ir izdauzīti visi zobi

Galaxy Brain GIF

4 Likes

Ģeneāli!

stress i need a drink GIF

Un zilas acis un rokas ģipsī :joy:

1 Like

12.decembris

13 Likes

Reāli, kāds ir tavs noslēpusm, @Jiiarvii? :D No kurienes tev ir tik daudz enerģijas?

6 Likes