Man tie negaršoja.
Tikai pagāšgad nopirkām vairākas reizes un pamēģinājām, bet arī īstenībā meeh. Ja vienīgi nopirktu kvalitatīvākus nevis ārā jūkošus un zinātu kā labāk sacept.
Bet atcerējos, bērnībā mājās ja ko tādu tad sviestmaizes desmaizes, bet te laukos tostermaizes, vai arī tās grildesiņas. Tādas kotletīgas desiņas. Mikroviļņkrāsnī iemetām, uzsildījām ēdām. Bet nu ap pusaudžu laiku man tās pieriebās. Vienu otru var apēst, bet ne tik daudz kā bērnībā.
Cesvainē un Madonā tādu iestāžu nav. Vietējās kafejnīcas, krodziņi, ēstuves.
Madonā uz 2010’s otro pusi parādījās viena vieta ar burito, burgeri, utt “Melnais Bullis”, bet nu neesmu to apmeklējis. Arī kāda picērija ir, bet arī neesmu apmeklējis to. Vienīgi pāris reizes paprovējām “Kebabosta”, ir okey, bet nekā īpaša.
Vienīgi skolas laikā, ja sanāca tad Madonā Narvesenā paņem pa hotdogam un tagad retu reizi Viadā. ;d … (man laikam hotdogi labāk tīk nekā burgeri).
Bet ja normālāk paēst, tad uz Autoostas kafeijnīcu vai vienu citu otrā pilsētas galā. Pa piecīti vai lētāk toreiz - kartupeļi, mērce, karbonāde, salāti, sula - vienkārša, laba, lēta paēšāna. Tik tagad sen neesmu bijis, un tik lēti ar vairs nav.
Un es neesmu braukājis uz citām tālākām lielākām pilsētām kā Jēkabpils, Rēzekne, utt.