Man veicās, man ir māsīcas, 5 gadus jaunākas, viņas bija starā to grāmatu ieraugot 
Īpaši nesekoju līdz tulkotājiem un audiogrāmatas visp nav priekš manis, it īpaši ja skan fonā, itkā dzirdu, bet neko neatceros, man ir redzes atmiņa 
Man veicās, man ir māsīcas, 5 gadus jaunākas, viņas bija starā to grāmatu ieraugot 
Īpaši nesekoju līdz tulkotājiem un audiogrāmatas visp nav priekš manis, it īpaši ja skan fonā, itkā dzirdu, bet neko neatceros, man ir redzes atmiņa 
Man arī labāk iet uz redzes atmiņu. Vienīgā audiobook ko esmu klausījies ir šī https://www.youtube.com/watch?v=77xxGopjMbY
Wayne June balls ir fenomenāla. Man no bērnības dienām tāds stiķis randomā kaut ko fonā uzlikt, lai kāds runā. Nevis mūziku, bet vnk kāds ko pļāpā ;D Tādēļ arī Bill Burr (stand up comedian) podcastus klausos kad strādāju vai ko citu daru 
Man parasti fonu aizpilda radio XD
Es nevienu audigrāmatu neesmu piebeigusi XD Ir bijusi doma, bet es sāku migt ciet kad kāds fonā tā mierīgi runā 
Starp citu atradu ka šogad ir izdota “The last wish” Zvaigznei ABC?
Ja būs laba eng, neko darīt būs jānopērk 
OMG es pat nezināju to O.o Mēs vēl ar pāris faniem no kurbijkurne…centāmies tulkot lv viņu. Omg must have it!
Palasīju pirmo rindkopu un salīdzinot ar eng…rodas šaubas :S
Nebija laika lasīt, vnk ibooks meklēju eng tulkojumus, kurus varētu atpirkt tepat… un protams amazone nav piegāde uz lv… bleh
Pag… es esmu atradusi īsto grāmatu? :noo: pirmā rindkopa no THE WITCHER nav pat tuvu tā pati XD
e-books neinteresē pārāk…patīk fiziskās kopijas…un tā grāmatas smarža ^^
Yeah…tur atkarībā no izdevniecības var atšķirties stāstu secība. Tās rindkopas ir no The Last Wish stāsta…ja nemaldos tā kas man pc stāv…tajā sākās ar Nivellenu vai kā viņu sauca…mazu ieskatu par witcheriem.
ibook.lv ir grāmatu tirdziņš, tur pārdod lietotas grāmatas, maina utt XD grāmatas kuras vairs neizdod es medīju tur
man arī patīk taustāmas vērtības 
Tā ko es atradu sākās ar The voice of reason, maza bik erotiska ainiņa XD lai nu kā vispirms jānovērtē angliski, tad izdomāšu varbūt prieka pēc nopirkšu arī lv versiju 
Oh skaidrs. Thx for info, būs man ko iečekot. 
Ah tā aina…jā viņš pamodās tajā templī. Idejiski viņš ārstē savas brūces un “Atceras” par tiem visiem notikumiem un stāstai viņai par viņiem. Un jā tā grāmata nav domāta bērniem ne gan slaktiņu ziņā, gan ne erotikas
+ vēl diskriminācija utt būs.
Nevaru sagaidīt kad varēšu pieķerties …
Patiesībā jāsaka Tev paldies
pati diez vai būtu viņu atradusi.
Hehehe ^^
Eh np.
Tpc jau ir forums…daudkzo jaunu var atrast/uzzināt 
Kas zin, varbūt esmu atradusi tieši to ko meklēju -> iedvesmu 
The Witcher fanart? Cant wait to see that O.o
Iedvesmu var atrast vnk psataigājot pa mežu…vai ar bezcerīgi skatīties kā pār pilsētu pārlaižas krēsla
Works for me.
Man ir bik savādāk, man vajag tēlu un stāstu, kas aizrauj, rosina fantāziju, vēlmi viņu atdzīvināt/ attēlot 
Tad darbam ir pavisam cita kvalitāte 
Nu tas būtu tad fanarts, bet kā ar savu pašas izdomājumu? Orģinālu tēlu?
nu… viņi manuprāt sanāk tādi pliekani un ātri man pašai apnīk 
Piedomā klāt viņiem kaut kādu story vai background, pieliekot klāt detaļas. Moš palīdz.
Viņi man pašai ātri apnīk un mana fantāzija ir diezgan aprobežota, tāpēc es parazitēju 
Ja jau esi liela lasītāja tad fantāzija nāks līdzi ar to, vismaz tā vajadzētu būt 
Tur jau ir tā problēma! Viss šķiet jau bijis, nekas nešķiet oriģināls bet gan aizlienēts XD
Nu no tā izvairīties mūsdienās ir neiespējami
Bet vng…kaut kādas nianses var sadomāt…vai arī veidot interesantas kombinācijas (japāņu dīvainās filmas)