Festivāls Saldus Saule 2026 | 24.-25.jūlijs

Nu, ko.. nepamanīs, kad jau pienāks tas datums, tāpēc laicīgi jānoorganizējas!
Plānoju šogad beidzot izmēģināt un palikt “parkinga” zonā ābeļdārzā. Domāju no draugiem vēl aizņemties šādu nojumīti un uztaisīt mums tādu mājīgu personīgo zonu ;D

Bonusā arī atkrīt staipīšanās ar paiku un dzērienu pa kalnu apkārt.

Es jau paķēru 2 dienu biļeti. Kas piebiedrojas šogad?

• Aiziet!
  • Šogad tomēr nē
0 voters
3 Likes

Pagaidām izskatās ka visi gribētāji varēs vienā mašīnā sakāpt

1 Like

šaubos, bet varbūt būšu, neesmu konču cilvēks + nākamā dienā klases salidojums

1 Like

Ja jau būs Garu Pagrabs, varbūt patiešām jābrauc

2 Likes

Come On GIF by Vinnie Camilleri

Kura biļete būtu pareizā? Ar telšu pilsētiņu?

Ir bijuši cilvēki kas uz vienu dienu tik.. plus saprotu ka neesi,es baigi ar nebiju sākumā bet ar labu kompāniju kur tik neaizbrauksi xD

1 Like

Mēs plānojam šogad palikt ārpus telšu pilsētiņas, vienā pļaviņā pirms ieejas pašā festivālā.

Var parasto biļeti, ja nu kas telšu pilšetiņu var atsevišķi uz vietas piepirkt.

1 Like

Hell yeah, man ar viņi patīk

true, tas ir vienīgais iemesls kādēļ apsveru pievienoties… the hangout at Līgo was genuinely the most fun i have had since childhood… and now I’m craving fun, crazy and everything in-between

3 Likes

kompānija mums vnm laba :flexed_biceps: :partying_face:
tik, ja nemaldos, salidojums tev bija 26.jūlijā? skaties, tad cikos un kā ar izbraukšanu jādarās. Jo pasākums parasti beidzas sestdien 3 naktī. Un mājup dodamies svētdien pirms 12iem kkur.

@Skudriņa davaičiki, davaičiki! :grinning_face_with_smiling_eyes:
Uz Kuldīgu varam vēl atsevišķu tripu taisīt ;D

4 Likes

Jap 26. bet tas ir 16:00, domāju visu paspēš’

edit: oho!

1 Like

Skaties, ja tu plāno uz abām dienās, kopā mums, tad jau tu vari līdz Rīgai un pārsēstie pie kāda :man_shrugging:

2 Likes

jāskatās, iespējams…

Aww that so noice to hear and totally can agree this summer has been crazy fun with every weekend going somewhere and seeing something.Reāli izbaudīt vasaru nevis notupēt visu vasaru dzīvoklī
Runājot par festu tur ir arī atrakcijas un citas lietas ko darīt besides klausīties konci..un otrajā dienā apstaigājam pilsētu,aizejam nopeldēties un uzkost …konci otrajā dienā labi ja ap 6/7 pievienojamies vai vēlāk viss atkarīgs no tā kas spēlē
Pagājušajā gadā čaļi izmēģināja karuseli.. domāju to viņi vēl līdz šodienai atceras jo smuki mētāja xD
Es reāli to izmantoju kā iespēju tikt prom no pilsētas dzīves par neko nedomāt un reāli izbaudīt laiku ar foršiem cilvēciņiem :blush:

3 Likes

Vienīgais skaties vai morāli būsi gatavs vēl kaut kur pēc tam iet un darboties,es parasti izbaudu svētdien dienu guļot xD

1 Like

Kāds izbaudījas, kādam spiediens, kādam vēl kkas :smiley:
Bet jā, gana neaizmirstami :D

1 Like

tad jau redzēs, neesmu aizrauts ar ideju satikt klasesbiedrus

fair enough
es kā pabeidzu teķi aizlaidu dzīvē uz citu pilsētu lai nebūtu neviena vietējā seja vairs jāredz xD

2 Likes

man salidojums notiek pie manas audzinātājas… viņa dzīvo man kaimiņos lmaooo

1 Like