OMG @N0_0rie - komiksu meistarklase
SO LIT!!
Nooo ![]()
Tad jau drizāk es varētu par savvaļas augu izmantošanu kulinārijā…lv mērogā vismaz. Ideāli būtu ja būtu testējamie paraugi, tējas dažādas
Nez cik tā spīdoša ideja un man liekas mums nav tādas vientuļo cilvēku populācijas te. Protams, ja tu atrodi cilvēkus, kas piekrīt uz to iet un visas kas tur var notikt. Es nebanošu pasākumu. :D
Es varu mēģināt to pārdot, bet mani draudzene visdrīzāk nelaidīs ar tevi iet uz randiņu. ![]()
Vajag vairāk nākt uz mītiņiem, @DiviViens. :D
Ja godīgi, pie mums nopietnam pasākuma nav tā pareizā gaisotne. Pašizziņas pasākumi ir super, taču tur vajag striktu emocionālo inteliģenci un savstarpēju uzticību. Tas galīgi nav parasts foruma mītiņs - if you want the real stuff.
Bet ugunspuķes jau sasodīts noziedējušas un no pērnā gada ne ziedi ne lapas nav baigi palikuši, avenāju tēju vsp neievācām. I guess būtu tiksi presentācija
Man ir šokolādes piparmētru, viršu un ugunspuķes tējas no omes ![]()
Viršu tēja varētu būt interesanti.
Ar to pašu ugunspuķi ar ir prikols ka viņu labāk nedaudz pafermentēt. Garšas īpatnības mainās.
Man bail no jums. :(
Another topic, woo!
Man gan nepatika, ka sadalīja.
Oriģinālais topiks vairs nebija lasāms, pārāk daudz sarunas tēmas uz pretējām pusēm.
Nu pirmkārt, neviens vairs to topiku nelasītu no sākuma līdz beigām, un otrkārt - subjective.
Man ir ideāla ideja
MEITEŅU IZSOLE!
Visas single AF dāmas tiek liktas izsolē.
Tas, kas sola vairāk, tiek ar meiteni uz date.
Nekādas bučošanās, nekāds sekss, tikai date.
Būtiski palielināsim AF budžetu 🩷
Un, tam nav obligāti jābūt romantiskam date. Tas arī var būt kā “trenniņš” džekiem, kam vajag iemācīties, kā uzvesties date laikā ![]()
Šis var beigties tikai traģiski XD
Tam ir tāda pikanta cilvēktirzniecības piegarša. ![]()
One word - CONSENT
Meitenes izsolīt ir cilvēktirdzniecība a manis izsolīšana ir ziedošanās komūnai??? Bro
Īsti nē…kādi 3 cilvēki no AF var būt “undercover”, un ja lietas aiziet dirsā, tad meitene sūta SOS un date beidzas ![]()
![]()
Trağiski bija vairāk domāts ka pasākums izgāzīsies