Lol, ja tev šitas tiešām tik ļoti derdz, tad jau vari iet un taisīt AF konkurentu, kur visas emoji reakcijas in atļautas xD
Nu es jau tā sapratu, ka tu man atbildēji, jo gribi pakašķēties. Move on.
Nah, vnk nesaprotu kāpēc pat to tik ļoti ir jāņemas
Tad tu acīmredzami neesi izlasījusi topika nosaukumu.
Es to biju domājusi par tavu ņemšanos par negatīvo reakciju neesamību
Jaunu emoji ievietošana ir work in progress. No negatīvās puses uzreiz nebūs gatavs viss saraksts un tas var mainīties, no pozitīvās jaunu emoji piedāvājumi un modifikācijas arī var turpināties.
Ieviesīsim un izdomāsim arī citu garšu emoji, kas iederēsies “like” pogas kontekstā, jeb ar šo emoji tu atbalsti ierakstu.
Ja tu uzrakstīsi jaunu spraudni, kas strādās tā. Mēs mierīgi to varam paņemt un pamēģināt komūnā. Šobrīd neko tādu neesmu redzējis piedāvājumā, kas tiktu uzturēts.
Esošie emoji strādā kā tie strādā, jo tas idejiski ir sirsniņas pogas paplašinājums jeb reskins. Tas nav tas pats kas emoji foruma čatā. Par tiem tu saņem punktus kā sirsniņām un izdzēšot vai izņemot kādu emoji tie konvertējas par sirsniņām. No tā izriet vairākas problēmas.
Emoji tu vari ielikt, taču forums lieto vienu ikonu paku.
Piemetu bariņu jaunu emoji un vienu kartupeli rindas balansam.
Domāju paliekam pie 12 variantiem, lai tas sarakst neizplešas pārāk garumā. Mērķis te ir savākt ejošākos nevis visus, ko vien varētu ievajadzēties.
Kā arī vēl projām kritikai būs jāraksta komentārs nevis emoji. ![]()
Nu 3 smiešanās emoji paļubomu ir par daudz, ja curated list, tad no katras emocijas pa vienai.
Manuprāt, ir gan, vismaz idejiski.
hahaha
Interesanti, ka tie, kurus jau nevar ielikt, nepazūd
Tas ir ļoti labi, značit pareizi uztaisīts.
@Menestrels this must be done.
Replace the grin emoji, barely anyone uses it.
Here you go.
![]()
šo
Kā šis emoji pēc nozīmes atšķiras no
?
Vairāk dod čata (WP, telegram) noskaņu salīdzinajumā ar
kas kliedz “FaceBook”
No personīgās puses arī vairāk rezonēju ar pirkstu, jo ne vienmēr pilnībā piekrītu teiktajam, bet patīk norādīt
“This stuff” visādos kontekstos.
man liekas to savu pirkstu ar konkrēto quote vari arī kā reply uztaisīt, tie reakciju emoji too much paliek