Foruma pikniks - jau 6.jūlijā!

Un tagad man vsp pa dienu lietu nesola XD

2 Likes

Man rāda 75% iespējamību lietum, tikai nezinu kurā dienas daļā :sweat_smile: Tā notiek, kad Tramps atlaiž vadošos klimata zinātniekus! Vajadzēs zīlēt kafijas biezumos

1 Like

Kurā vietnē skaties?

Manā norvēģu lapa pēdējos nokrišņus sola ap 7 no rīta, un viņi manā pieredzē ir visprecīzākie

1 Like

Aaa - norvēģi ir uzticamākie! Ka saucās to saiti?

Yr. no

1 Like

Tagad noteikti jāuzzina, vai kāds, kurš neatzīmēja datumu kalendārā, arī vēlēsies pievienoties uz saietu?

Zinu, ka @Kadiljaks potenciāli varētu ielēkt.

@Rashomeow teica,ka nebūs jo aizmirsa paņemt brīvu un viņai jāstrādā tajā dienā xD

1 Like

@MeliMur arī būs, bet pirms trijiem nosutīs gj

1 Like

Izlasīju kā “gigajoule” :sweat_smile:

2 Likes

Es toties sapratu ka domāts lielā steigā uzrakstīts “nozudīs ganjau” XD

Ķipa svētdien iemetīs sojšļiku mutē un dosies mājās

1 Like

nosūtīs, iztvaikos, izčibēs gan jau :D

Savukārt man ierīmējās good job

Aizbraucu uz Lucavsalu nodžumīt un pastaigājos līdz grillparkam. Kamēr tur lasīju, jau onkas piedāvāja uzspēlēt :joy: saka, ka rīt petankas čempionāts, lai brauc skatīties :D

5 Likes

Tajā pašā laikā tad rīt nav ko rādīties. Būs pilnāks kā jebkad.

2 Likes

Nu rīt lietains būs tāpat. Labi ka svētdiena uzvarēja

1 Like

Tā, man laikam tik nav nazīši un dakšas plastmasa :sweat_smile: Ja kāds var ieķert tos, būs baigi labi. Varam, protams, ar irbulīšiem arī ēst

1 Like

Pagaidām ir šāda bilde. Tīri cerīgi izskatās, bet ganjau kādu nelielu gāzienu dabūt ap dienas pirmo pusi. Es šā vai tā domāju ielīst Daugavā nopeldēties, jo pa dienu stabili virs 20 grādiem iesils.

Ogles rīt k-senukai paņemšu, šašliks un baklažāni cepšanai ir, dārzeņi svaigai lietošanai arī.

Vienreiz lietojamās glāzītes arī paķeršu lidzi

Norvēģis ar sola tīri normālu laiku

3 Likes

kaut kādu galda spēli ar paķert?

man baigi gribas sabotieri paspēlēt, jo sen nav spēlēts, t.i. ja gāzīs lietus un neko baigi nevarēsim citu padarīt :grin:

3 Likes

es iemetīšu savu codename somā ja nu kas

Šim te ir pat Latvijā federācija :joy: Latvijas petanka sporta federācija | Federācijas oficiālā tīmekļa vietne