pardon my french, bet tas brīnums mani kretinēja no pirmā brīža kad tas man par nelaimi iekļuva manā redzes laukā.
Fugglers > Labubu
ohhh now im feelin old :D
??
Nu viņi jau nekļuva tik tik populāri, es tik vienreiz pirms kāda gada vai diviem manīju kaut ko par viņiem tiktokā. Šie Labubu daudz populārāki.
Dīvaina paskata plushies ar cīlvēkiem līdzīgiem zobiem ;d
Bet tagad uzmetot aci izskatās ka šiem labi sokās, jo pat ir sadarbības ar DC un citiem.
Lūk limitēta sadarbība ar TMNT.
Pie mums dzīvē vēl neesmu dzīvē redzējis. Kolīdz internetā aizdegās Labubu, manīju, ka vietējā feisītīs uzradās kaudzīte ar to tirgotājiem.
aha, tieši tā man viņi arī parādījās. Ali reklāmas un marketplace. Kā reiz brīnījos no kurienes tie neglīteņi uzradās.
Sajūtos laikā atpalicis un pirmo reizi par šādiem padzirdu
Vells u’ elle, tās gan neizskatās pēc estētiski skaistām “plushies”. Lai gan, saprotams, ka skaistums ir subjektīvs. Ja jau šie ir tagad populāri ar saviem cilvēku zobiem, tad jau “cursed” Sonic dizains no 2019 gada būtu izsprucis cauri
Nesaprotu kape nevienam nepatika šitais tf XD es jau miljono reizi skatos un vnk rofloju nejēgā every time : D
Neskatos tiktoku
Vispār truls video, nekāda humora
prank videos jau kļuvuši par cringefest un nav diez ko uzjautrinoši skatīties kā viena sieviete čutļi ar sirdi jau aiziet un filmētāja ir vienīgā, kas par to ņirdz.
vienīgais, kas no prank videos kaut cik man skatāms ir - kur vismaz visi pasmejas, nevis kāds tiek apcelts, piem., šodien kkas tāds uzpeldēja:
Nav slikti bet meh, parasts phone case tbh
Tas ar to pranku pret mammu vispar ir funny as heckkkkk : D
Izskatijās varen veselīga mamma ja kas : D
Drīzāk es vareju dabūt sirdstrieku no smiekliem to redzot : D
Baigi gribētu to nofilmēt ar savu mammu bet nu viņa klibo pašlaik un nevar ![]()
Bet pamēģināšu ar kaķiem, cerams uzķersies ![]()
Ngl ja mani kāds šitā izprankotu ar to čūsku dūres lidotu pa gaisu XD. Nu vispār filmēšanas ekipējuma virzienā
Galvenais tik pateikt pēc tam “it’s just a prank bro”