Helovīna plāni 2025

Mūsu galā atkal parasti bija lekcijas par veļas laikiem kur gari būtu jāciena un japiemin nevis ķekatās jāiet lol

2 Likes

Njaa tas nebūtu īsti 30 eiro vērts

Tur ma liekas atkarībā no reģiona mazliet mainās tradīcijas, kā arī svētki dažādi.

jā pieņemu ka tā varētu būt

Ja nu kāds gatavs grēkot pa pilno programmu :smirking_face: :joy:(vienīgi 20 eiro ir biki sālīti)

1 Like

Manā skatījumā viens no pēdējā vieta liekamiem, bet varbūt, būs kas intersants..

Reku papildus info pa to paraugtipogrāfijas pasākumu

Senču eksistenciālā tukšuma pilns informēju ka baznīcas ezītī no 27 oktobra būs iespēja izgrebt savu ķirbi, un labākais grebums tiks apbalvots 31 oktobrī(kad notiks maskarāde)

https://www.instagram.com/p/DPowO_1jmwD/?igsh=MWI2N3FkaHdtdTZvZw==

1 Like

Ja kāds vēlas uz šausmu filmu Helovīnu vakarā

es te domāju, ko īsti darīt 31.jā afterītī. man prasās movie night ar snackiem un maybe trick or treat pa kāpņutelpu :ghost:

1 Like

Man pagaidām plāni ir ļoti aptuveni, takā I’m down for whatever

2 Likes

nu vot - ta jāsadomā kāds mini pasākums, varētu kādu old school horror movie paskatīties

2 Likes

te ar @akitsu smadzeņojam, ka 25.10. laidīsim uz to Spoku taku Salaspilī.
ja pērk individuālo biļeti tad cena ir 12,73 eur par personu, bet ja izvēlas draugi biļeti, kas maksā kopā 31,82 par 4 personām, tad sanāk 7.96 eiro no katra:

mēs plānojam ap 20:30 izbraukt no Rīgas ar mašīnu ir 2 brīvas vietas.

teorētiski ja varam savākties 4 braucēji kopā, tad baigi izdevīgs pasāciens sanāktu :grin:

nu ja ir vēl interesenti un braucēji, tad jau kaut ko saštukotu. anyone interested?

jālūkojas, bet es labprāt pavilktos

1 Like

Mēs esam braucēji.

1 Like

a tev uz 20:30 no Rīgas der? jeb tu no Valmieras brauktu un tad uz kādiem 21 tur tiekās? tad es varu uzreiz to biļeti četriem paķert

tu ar @Reficul?

oh ta jūs ar savu mašīnu, vai mūsējā?
vēl zinu, ka @xHorrorGirlx un @H_Hercogs bija ieinteresēti

Ja grafiks atļaus tad labprāt jā.

Tikai jāsaprot vai ķirbi ar ņemt jau līdzi x vai pataupīt uz Helovīnu proper. Viņš tomēr ir no papīra, zin kā

A šiem jau nebija atlaides ja tu ar kostīmu ierodies, ne?

1 Like

tas pats jasaprot kas ar grafiku