Helovīna plāni 2025

Carved a cheeky lily pumpkin

9 Likes

Ar ne grebšanai piemērotu rīku. Un laika limitu

Es necentīšos.

8 Likes

Jatājums ar cik nepiemērotu, tā vai citādi var grebt ar vairums lietām :D

Ir tāds jautājums, vai pilsētā ir kaut kas izratots helivīnam, lai vienkārši ar draugiem pastaigātos, vai visa svinēšana notiek tikai uz kādas ballītes?

Lezlijs :orange_heart::orange_heart:

5 Likes

Paķēru biļetes 18:30 ceturtajā rindā 11, 12. vieta

tā baigi speciāli nemanīju pilsētas rotājumus, pārsvarā kafejnīcās šis tas salikts. es domāju rīt Unicon cafē būs forša ballīte ar tērpiem un tā

Pilsētu parasti uz Helovīnu īsti nemēdz dekorēt tā kopumā. Uz valsts svētkiem sāksies tie gaismas objekti

4tā rinda 7tā vieta

Tātad.

Šodien:
vivien franču bārā kafeinīcā ir moulin rouge ballīte, ieeja bezmaksas, bet tur cenas varētu būt oi oi oi

Laska V21 ar ir tuss ar taro kāršu lasīšanu un tirdziņiem, un japāņu sasiešanas paraugdemnstrējumiem. arī par ieejas cenu

Zuzeum ir Bauhaus karnevāls. biļeta padārga, bet tajā ir iekļauta arī esošo ekspozīciju apskate

Rīt
Paraugtipogrāfijas ēkā bijušajā maskačka būt Dantes dieviškajia komēdijai veltīts tuss. ieejas cena krietni lētāka nekā pārējiem pasākumiem

Papildus Brīvdabas muzeja ir izgaismota taka veļu laika noskaņās, tas ir līdz svētdienai. Starp citu @Latvijas_Velns varbūt šis arī tevi uzrunā

6 Likes

Būs arī body suspension jeb iekāršana āķos. Tāpēz uz savām bailē.

Bet bija doma aiziet.

1 Like

tehniski tur ir līdz četriem rītā, takā redzēs. Tāpat ar savu vājo redzamību cauri ķirbiem lielu daļu šaušalību neredzēšu

1 Like

A post was merged into an existing topic: Mūsu Foto stūrītis

Ar nožēlu jaskipo man. Dabaju damage pie zoobarsta ritīgu. tagad recovery mode.

1 Like

Principā es jau es pie forumcinemas

Pulkstenī ne tā paskatījos, likās ka ir tuvāk pusseptiniem

Pašlaik sēžu foajē

1 Like

Tuvojos. Minūtes 10

2 Likes

Es būšu, bet kavēšu

1 Like

Esam ar @Reficul klāt.

Esmu klāt, bet jau zālē