Hypertown Riga 2019

Noteikti. Vienam būs vientuļi. Labprāt sastādīšu kompāniju uz abām dienām :smiley:

Skaidrs. Tad es varbūt arī pievienošos, jo tagad sestdiena un svētdiena ir atbrīvojusies.

Yass! Super!

Šis variants ir viseffektivakais. AF ir plāns savākties, ja būs kāds OW turnīrs, bet pa lielam, neatceros, lai bariņi īpaši effektīvi pa pasākumu kustētos. Parast visi stāv un klausās, ka divi vai trīs cilvēki nesmieklīgi joko. XD

Iepriekšējā gadā bija tīri forši ar @Menestrels @vriska un @Kadiljaks

1 Like

Still domāju, vai iet.

Nopirku biļeti uz sestdienu.

1 Like

:D vai tad @Bear arī nebija hypertown? Vai es tagad jaucu ar Uniconu? Mēs bijām lielāka grupiņa :thinking:

1 Like

https://hypertown.pro/images/hypertown/schedule_2day.png?3

Tikai vakar/aizvakar parādījās beidzot schedule. Latviešu influenceri biezā kārtā.

Overwatch vārdu nekur nevar saskatīt … :D pat ne uz ‘esporta skatuves’. Neatceros, kā sauca to skatuvīti, kur pagājušogad notika 1v1 cīņas.

Ka tikai kendama nav aizņēmusi ow vietu :cry: mūsdienu jaunatne, galīgi par videospēlēm nedomā.

Uz hypertown neesmu bijis. Šī būs pīrmā reize.

Ak nē kendama. Man pietiek ar to ka pie mājām 100 bērni bļaustās, bet tagad arī pasākumos būs nemieri.

Žēl Recket League ir otrajā dienā, tā vismaz ir spēle ar kuru es esmu pēdējā laikā saskāries. CS: GO, protams, klasika un to arī var paskatīties.

Ja tu nevari tos uzveikt, pievienojies tiem. :D

1 Like

Kosplejeri sabāzti kopā ar “influenceriem”
Big yikes

1 Like

Hypertown būsu pirmo reizi :sunny:

Cikos sākas un kur tiekamies??

Sākas 11. Mēs varbūt varam satikties blakus rindām ap kādiem 10.30

Biļešu serviss saka, ka sākas 10s? :o

Bildīte saka, ka 11:00

Nesāksies taču Uzreiz pasākuma sadaļas pēc atvēršanās :o bet labi, rīt redzēs :D es būšu uz 10iem. Sliktākajā gadījumā ēdīšu brokastis Olimpijā. :D

Mēģināšu arī ierasties 10os.