Aa nu tie jau strādās. Vienkārši netaisīs vairs jaunus diskus. Un visticamāk, ka PS vairs nebūs ar diskdzini, ko pārdos nākotnē.
Kā to saprast? Sanāk lēgāli nekur vairs nebūs un nekur nerādīs, tikai torentos varēs dabūt?
To es dzirdēju, ka nebūs diskdziņu jaunajos, vecos diskus tur neiebāzisi, ja nu vienīgi ārējais diskdzinis ar USB, ja tādu var tur palaist.
Tās nav Sony filmas, gan jau kādā citā platformā pieejamas, kā parasti. Viņiem vienkārši licencēšanas periods iztecēja.
Kā jau Arnissan teica, tās filmas nav paša Sony filmas, leilākā daļa gan jau pieejamas citās streamošanas vietās. Piemēram dzirdēju ka viena no filmām bija Terminators 2, tad nu gan jau citur ar var digitāli noīrēt.
Ko? Ja pat sapērc spēlēs un izterē 1000, un neieej kontā 3 gadus, viss visu pazaudē?
Ja nonāc komā un pamosties 3 gadus vēlāk. Vai nokļūsti kaut kur uz vientuļas salas kur tevi izglābj pēc 3 gadiem, vai aprecies ar kādu raganu, kas tevi pieķēdē un neļauj spēlēt, nu gadījumi varbūt visādi.
Neuztraucies, tev būs 6 mēnešu brīdinājums epastā. (ignore if in coma)
Ne velti teiciens: “You will own nothing and be happy” ![]()
Diez vai ko jaunu pateikšu tā kā šeit jaut tas tika vairāk vai mazāk pieminēts. Galvenā problēma ko es saskatu sakarā ar Sony un Microsoft konsolēm ir tāda, ka abas kompānijas joprojām neatbalsta mūsu reģionu savajos online veikalos. Tātad rodas mums nepieciešamība lauzt šo kompāniju TOS un riskēt at to ka kontus var banot. Abas kompānijas ir padarijušas spēļu pirkšanu salīdzinoši sarežģītāku salīdzinājumā ar Steam vai Epic Store un citām tamlīdzīvām vietām. Pat Nintendo ļauj man izmanot savu debit karti, lai tur nopirktu kādu spēli ja gribu. Tas, ka PS un Xbox joprojām to neļauj ir diezgan prātam neaptverami. Ņemot vērā, ka mēs ejam uz tīri digitālo spēļu iegādi.
Šī nav kaut kāda ES polise? Esmu pēdējā laikā pamanījis ka vairākas vietas kurās reiz veidoju profilu sāka man sūtīt vēstules ka izdzēsīs manu profilu ja neielogošos. Varbūt Sony šo liek darīt likums.
Sorta, tā ir viena polises interpretācija - tāda, kas neprasa nekādu ekstra darbu. Viņi arī varētu izvēlēties arhivēt datus, nevis tos dzēst. GDPR arī primāri runā par personas datiem, un liegt pieeju pirkumiem no veikala ir kinda diabolical. Termiņu arī Sony brīvi nosaka, nekas viņiem neliedz to pagarināt, piemēram, uz 10 gadiem.
edit: Steam acc tev neviens nedzēš pēc 3 gadu neaktivitātes.