Ikmēneša tiešsaistes saspēles (Februāris 2026 ) - 27.02 plkst. 19:00

O mahjong

Parasti līdz kādirm divpadsmitiem+ spēlējam :D

Es ar kaut kur 20:00 pievienošos

2 Likes

Acīmredzot par šo nebija jāuztraucas

3 Likes

Paldies visiem par saspēli.
Nākamai reizei palika vēl 5 demo(Dig Dig Die;Pratfall;Without a Hitch;Devil of the Plague;Anime Shop Simulator) ko izmēģināt.
Sapratu arī to,ka Demo spēlēt priekš šiem vakariem nav nekāda vaina so būs jāiečeko vai nav vēl kāda maksas spēle ar normālu demo ko varētu paķert

Good Night Love GIF

1 Like

Higlights of the game night:

6 Likes

Līdz cikiem beigās spēlējat?

1 Like

Es jau aizgāju divos naktī gulēt. Bet es skatos čatā ir vēl ieraksti pat četros naktī :open_mouth:

Kaut kur ap 4 arī beidzām xD

3 Likes

Es jau ar neilgi pēc tam atslēdzos

Labākais ka pēc tam sapratu ka grafikus sajaucu un man darbā jābūt 8 no rīta..rip xD

7 Likes

Man pat patika tā frog swqd spēle, pat ja es es sevi softlokoju telpā no kuras kā kurkulis nespēju izkļūt

6 Likes

Viņa diezgan jautra bija.
Mehānika pašai spēlei interesanta. Faktiski ar to mēli var jebkur nokļūt :smiley:

Vienīgi , laikam, man pietrūka, ka varētu regulēt mēles garumu, jo man intuitīvi prasījās paskrulēt peli, lai pievilktos un otrādi.

Jā varžu spēle bija jautra :D

Man vislabāk patika varžu spēlē :) Stumble Guys arī patika, spēlēšu brīvajā laikā kad negribu baigi domāt

Viņas originalversija fall guys ar ir pa brīvu epic games lapā. Tur kontroles maķenīt atšķiras

1 Like

Jātur vaļā acis, kad iznāks Frog Sqwad :frog:. Varam pēc tam iziet pilno versiju.

Tik cerams tas nebūs Early Access brīnums, jo tad var negaidīt diži daudz satura. Man ir aizdomas, ka demo versijā jau ir pieejama liela daļas spēles.

4 Likes

Ja atjaunošana bus kā REPO, nemaz slikti nebūs.
Vismas tas diezgan daudz satura izlaidis klāt, vai papildinājis mehāniku

1 Like

Te jāuzmanās no tā, ka REPO ir laimes stāsts nevis vidējā Early Access spēles. Es neizslēdzu, ka mēs tur redzam tik daudz saturu tīri tādēļ, ka tā bija viena no pārdotākajām gada spēlēm Steam.

Stāsts vecs kā pasaule. Studija kleksē kopā spēli līdz sāk beigties nauda, šie pa ašo publicē Early Access un cer uz to labāko. :D Ja spēle aiziet, tai priekšā ir daudz atjauninājumi un papildinājumu. Ja neaiziet, tā arī tur karāsies Early Access stadijā bez atjauninājumiem vēl gadiem ilgi.

1 Like

Runājot par Back Rooms

Backrooms - Official Teaser | IMDb

1 Like

Tikko beidzu spēlēt šo, mani reāli met ārā ik pēc noteikta laika ārā no spēles pat ja esi uzlicis viszemāko grafiku, pārējiem gan tā nebija.