Ikmēneša tiešsaistes saspēles (Marts 2026 )

Paldies visiem par saspēli.
Nākamai reizei palika vēl 5 demo(Dig Dig Die;Devil of the Plague;Chickout;Begraved;Burglin’ Gnomes) ko izmēģināt.
Bija jautri.Ceru,ka visi izbaudīja demo izmēģinājumus. Vienīgi žēl ,ka daudziem problēmas ar spēles palaišanu bija :(
p.s tie kuri taisija screenshotus var droši padalīties ^^

3 Likes

Paldies visiem par saspēli! :heart:

1 Like

Šo arī vajadzētu pačekot

Arī šeit visiem ir jāredz mana haizivs :D

9 Likes

Uj, biju pilnīgi aizmirsis : ((, discords kontu bija nobanojis tādēļ baigi nevarēju pievienoties un tā ari aizmirsu ka saspēles bija

2 Likes

Ko tad tādu sadarīji?

1 Like

Tiešam nav ne jausmas (apparently “ban evasion” kā bija rakstīts, bet kapēc? nav ne jausmas), rakstiju discord supportam, bet atbild tikai AI boti, ka mans appeal nav pieņemts, jau 3 nēdēļas cenšos sazināties ar cilvēku tur. Pagaidām neizskatās labi.

1 Like

Tā ir kaut kāda aizlieguma apiešana, ja burtiski saprast :thinking:

Zinu, bet konts no 2021 gada bija, nekādu problēmu nebija, citu kontu arī nebija, tādēļ nav sapratnes kapēc tā notika.

Varbūt kāds uzlauza kontu un ko sadarīja? :thinking:

Ir iespēja, lasiju onlainā, ka iespējams ir ka tev tāds pats profile picture kā kautkādam citam cilvēkam kurs tika nobanots, varbūt pat VPN pie vainas kad lādēju filmas, nevar zināt ja discords neatbild un neparāda kādēļ man to banu iedeva : D

• Kā tas vispār var kalpo par bana iemeslu, piekristu, ja aizkaroša bilde.

How It Works White Cat GIF by MESA My Emotional Support Animal

1 Like

Labs jautājums, protams tā informācija nebija 100% pareiza, bet var būt iespēja, jo viņiem AI skenē visu, tavu IP kas sasaistīts, profila bilde, vārds, draugi utt

Man bij’ vienu brīdi doma tev steama uzrakstīt bet redzēju ka ff spēlē un negribēju tev traucēt xD

aj tak vareji rakstit xD es jau visu dienu biju nospēlējies ff

nu vairs jau neko bet oki zināšu uz nākamo saspēli :D

1 Like