Interesanti seriāli un filmas

Ayo, šitas izskatās episki.

3 Likes

Šis izskatās kā vareni labs gabals - noteikti vēlētos noskatīties. Man patīk Brendana Freizera filmas, kas iznāk, kad viņš ir atgriezies. Uzaugu ar daudzām no viņa filmām - ir patīkami redzēt, ka viņš šādas drāmu lomas uzņemas.

2 Likes

Šausmu filma no suņu skatu punkta:

If something happens to that God damn dog…….. :grin: :grimacing:

Šis gads vispār ir ļoti labs šausmu filmu cienītājiem līdz šim. Skatīšos, bet filmas ar suņiem galvenajā lomā mani padara nervozu. īpaši šī..

Joprojām atceros Marley and me. Tā ir trauma uz visu dzīvi :smiley:

1 Like

Mārlijs jau vēl neko, viņš tak tomēr nodzīvoja laimīgu dzīvi līdz pieklājīgam vecumam

True true. Still that movie haunts me! :smiley:

Cik saprotu, šis ir balstīts uz mangas. Nedaudz ““The Running Man”” vaibu iedod:

p.s. Man pirmā filma patika.
And first time seeing Emily Blunt there and having a bit of crush :flushed_face:

2 Likes

Godīgi sakot es mazliet šitos projektus nesaprotu. Kam viņi domāti. Labi, ja taisītu remeiku vai idejisku prātojumu, bet tas ir sasodīti tiešais turpinājums pēc 30 gadiem. Iespējams, kaut kur tur, mākoņu straumēs tur populārs un tml, vai nu vnk lau autortiesības paturētu.

Viens iemesls - iekasēt uz nostaļģijas.

Pēdējā laikā diezgan daudz, kas tiek veikts uz nostaļģiju.

jaunām idejām, kas nav piesaistītas pie jau eksistējošas franšīzes ir ļoti grūti paredzēt ienākumus - attiecīgi tās nav populāras no investoru puses

Bet jau kļūst neinteresanti, kad ir tikai “nostaļģija” un nekā jauna :slightly_frowning_face:

1 Like

Kamēr pietiekami daudz cilvēki dosies skatīties kārtējos turpinājumus, tikmēr studijas turpinās stumt viņus ārā. Un tās retās filmas, kas nav piesaistītas jau eksistējošam intelektuālajam īpašumam parasti ir ar zemiem ienākumiem

Domāju, ka jau sāk cilvēkiem apnikt un drīz maybe vispār cilvēki neskatīsies turpinājums, gribēs kaut ko jaunu. Nu I hope :)

būtu jau jauki
jābūt pateicīgiem ka mūsu vietējā tirgū ir diezgan daudz jaunu ideju, un īsti neviens neaizraujas ar rīmeikiem un turpinājumiem

manuprāt klases salidojuma otrā daļa bija vienīgias pēdējā laika turpinājums

1 Like

Nu lūk arī pilns trailers.
idk :man_shrugging: , lets hope its good.

2 Likes

Treileris liekas tik - pliekans. Vairāk biedē fakts, ka ir lielas atsauces uz pirmo filmu. Kura bija pirms 20 gadiem. 20!
Kurai auditorijai filma domāta rodas jautājums. Nu nez… sajūta, ka filma iznāks, kaut ko labu savāks, vidēji stabilu un pa faktam nozudīs nekurienē

2 Likes

Mērķa auditorija esmu es. :saluting_face: 100%

1 Like