Jauna pikseļu vieta - wplace.live

pa lielam jā, bet tev ir iedots fiksēts pikseļu skaits pēc kura iztērēšanas jāgaida kad tie atjaunosies, anti spam sistēma ķip. Jo vairāk tu zīmē, jo vairāk tev būs max pieejamie pikseļi un tu varēsi atbloķēt papildus krāsas

2 Likes

Bet zīmē kurā vietā gribi sanāk?

jup

1 Like

Diezgan interesanti pierobežā skatīties. Tur cilvēkiem sava atmosfēra, sava mīlestība.

2 Likes

Pašam tātad ir jāpiestrādā pie tā :D

1 Like

Ludza nevar izlemt :smiley:

5 Likes

current progress

4 Likes

Tur var sākties pikseļu karš :D

Daugavpils :nerd_face: :backhand_index_pointing_up:

1 Like

Kā citi kaut ko tik labu dabū gatavu? Es iedomāju iemet gatavu zīmeju un viņu sapikseļo.
Es iegāju joka pēc, man ir tikai 62 pikseļi, iztērēju nejedzīgam kvadrātām. Tagad to nevar nodzēst ne labot, lai iegūtu atpakaļ tos pikseļus, bet tagad ir 64 pikseļi, kur tiem 64 neko diži nesaliksi.

Laiks un kopīgi projekti. Tie mega advancētie ir parasti visādu grupu iekšēji koordinēti

1 Like

Es tur skatos pa karti tur pat ir vēl iespaidīgi darbi :open_mouth:

Ir kaut kāds skripts kas iemet tev veselu zīmējumu, tev tikai jāpiepērk pikseļi. Tāpēc furriji ir absolūti visur ar milzīgiem zīmējumiem :joy:

1 Like

Biju uzmetis aci. Ir pat vairāki dažādi skripti un to tos vari darbināt arī no vairākiem kontiem vienlaicīgi - pieņemu lai būtu lētāk un ātrāk.

1 Like

nu, sagribējās te ar’ pirkstu iemēģināt. Rīgā mājas protams jau pārpikseļotas, bet paskatījos laukos, tieši virs mājām - tukšums ;D
paņēmu vienu no mīļākajām nonograms bildītēm kā paraugu un tā nu kkas tapa:

of course te nekas nestāv klāt the cool duck, bet savs nospiedums būs atstāts ;D :pink_heart:

4 Likes

Es arī mēģinu zīmēt

7 Likes

2 Likes

Viens no manām paziņām vienkārši uztaisīja scriptu kas automātiski uztaisa pēc bildes.

this is cute - Engures dabas parks

tie slavenie Mersraga furiji

runči zābakos

9 Likes