Straupes vietējais hero ![]()
![]()
Pats bildes satur pieļauju neko sliktu mums nerada. @Menestrels ?
Bilde kā bilde ![]()
Šajā gadījumā pašlaik sanāk abām pusēm masveida darbs pie pārnešanas. Kas galīgi nav racionāli.
22,500px, pie ~900px stundā
Pašlaik aptuveni liekot laika izteiksmē tie ir vismaz 18h visu ieguldīto papidlus darbs.
Mums ir aptuveni 10-12 cilvēki, katram ģenerējas 120px stundā. kopā sanāk ~1200-1440px stundā. Jums ir pieļauju aptuveni tāds pats skaits, kas būtu arī ~1200-1440px stundā. Kopā sanāk ~2400-2880px stundā, sanāk ja visi pieslēdzas, tad pa ~7-9h var pārvietot visu logo.
Risinājums ko es redzu personīgi, ir jūsu pabīdīt nedaudz pa kreisi lai F burts vairs netiek skarts un no mūsu puses Anime pārnest virs forums, sadalot tekstu divās rindas. Mani divi centi
Tas nebūs smuki. Labāk atstāt kā tagad ir.
Es domāju neviens no foruma negrib lieku darbu čakarēties ar kaut kādu pārnešanu. Mēs bijām pirmie kas izvēlējās šo vietu un ja kāds grib kaut ko citu likt lai izvēlas citu vietu un viss.
serveris nestrādā ;_;
edit: tagad strādā
Arī biju aizdomājies par šo variantu. Bet…
…
Uz to mirkli diemžēl nebija nekādu atzīmju vai aizsargjoslas, kas liecinātu par kādu projektu.
Parasti, ja tiek plānots kāds darbs tiek novilkts kvadrāts vai citādi veikta atzīme , ka šeit ir kas plānā, it īpaši blīvākās vietās vai projektiem kuri ir laikietiplīgi.
Ņemot vērā visus apstākļus, logo netiks pārvietots.

Pilnīgi piekrītu, kad reģistrējies tur, tur bija noteikums tev nebūs zimēt virsū citiem zīmejumiem. Mēs sākām brīvā vietā, viss ir legāli. ![]()
Ātri gan sarāvāt, es tikai nedaudz zaļu vakar vakarā papiksēļoju, jau pa dienu gatavs kamēr darbā biju ![]()
Vajag 50km rādiusā apkārt forumam sapikseļot visu ar simtiem Anime waifu :D
Mēs esam visur
Negrib kāds uzpeksoļot? Vienīgi tik augšā kaut kāda greizi un lieks elements tur, bet to var tāpat pielabot. Tā itkā ok
Oriģināls
Baigi labi izskatās.
Pašlaik esmu aizņemt ar citu projektu.
Starpcitu, iesaku Blue Marble. Baigi labā štelle. Uz Brave/Edge ļoti viegli instalējas un lietojas.
Es kaut kā AI mocīju, lai uzpiksēļo kamēr kaut kas sanāk, vienīgais defekts ir tie tur augšā, bet tur var paskatīties kā ir oriģinālas ar roku salabot. Vadīties ir pēc kā kur likt pikseļus. Bet nu baigi daudz, tur forumu vajag veselu :D
Tāds būtisks defekt tik te ko uz aci izlabot, kad likt, pārējais jau pēc pikseļiem var orientēties.
Blue Marble paši piedāvā sapikseļot, neesmu tik ļoti iedziļinājies instrumentārijā.. bet savu darbu paveic pamatā
Tur jamet iekšā kāda tīrāka bilde, jo izskatās slikti, kad šo iemetu.
Es vēl tādam rīkam uzdūros, nu arī kā kuru bilde.
Viena arī sanāca tīri ok, skatījos Vampire Princess Miyu, noskrīnoju, iemetu te pabakstījos, ar izskatās tīri ok.
Bet nu tādas lielas vienam tur nesapikseļot. Pārāk daudz laika vajag un pacietības.