Jaunāko filmu un seriālu traileri

Fujimotos Look Back 2024 gadā ieguva animācijas filmu, bet šogad iegūs live-action filmu.

Tā jau daudz random animes iegūst random live-action filmas/seriālus, bet interesanti ka Fujimoto darbs ar vienu iegūs, laigan šis jaut viens no tiem mierīgākajiem un tuvāk realitātei darbiem, nevis kā Fire Punch vai Chainsaw Man, tad nu šo vieglāk atveidot iekš live-action.

1 Like

going on a little tangent - i am of the mind, live action adaptations of anime/manga are needed, and they will get extremely good with time. it can be considered its own form of media even.

Same as superhero movies were shit, but now they are great (not talking about modern problems movies face, driven by money and other factors, just the actual quality)

Zini, es labprāt redzētu muppet adapcijas animei XD

2 Likes

Tas jau nav Pop Team Epic? :smiley:

Nē bet iedomājies, bleach bet ichigo attēlo kermits

2 Likes

Man vienmēr bijusi tā ideja, ka DC filmām būtu bijis nepieciešams vairāk sekot tādam kā “biedējošakai” tematikai. Piemēram, viņiem ir viens tēls, ar kuru varētu sanākt diezgan laba supervaroņu šausmu filma - Scarecrow (Betmena ienaidnieks), kurš spēj attēlot Tavus lielākos murgus arī reālajā dzīvē. Es par viņu uzzināju, kad reiz spēlēju Arkham spēles, bet nu jāsaka, ka tur man arī parādījās interese par viņu kā tēlu.

Lai vai nu kā - Mālģīmis (cits naidnieks):

Šitas izskatās interesanti
Tikai jautājums vai šis ir daļa no tā DC filmu visuma kas top, jeb tas ir atsevišķs nesaistīts darbs

Jo tematiski un vizuāli, tas drīzāk velk un Pattinsona betmenu

Cik saprotu, daļa no. Bet, par Patisona Betmenu - izlasīju, ka tas būs tāds standalone :sweat_smile: Nesaistīts ar šo. Betmena aktieris iekš jaunajā DCU būs cits :sweat_smile:

1 Like

Pattisons Chris Hansen atveidos

1 Like

Kad redzēju pirmos kadrus ar “klūgu vīra” meikapu un to ka viņu atveidos viens no Skarsgardiem domāju ka tā būs saušmene. Nop. Romantiski erotiska komēdija

1 Like

Pokemon un aardman animācijas studijas collab

Lasīju, ka vecāki atkal nav izlasījuši filmas aprakstu un aizveduši bērnus uz šausmu filmu :smiley: Filma, par kuru sūdzās. Es tiešām nesaprotu, kas tik liels slinkums atvērt internetu un palasīt par filmu pirms uz to dodās? Filma ir “Buddy”.

Afiša arī nekliedz pēc bērnu filmas. :D

Nē, nu - vienradža bārnijs jau tur ir :smiley: Palasīju stāstu - izskatās, ka tur normāls slaktiņš aizgājis. Un, ka Badijam ir kāda “tumšā, apslēptā forma” (kad viņš nomaina izskatu par 180 grādiem).

Vispār - nebija tik traki :smiley: Man patīk, ka šausmu filmas ir vienas no tām, kuras ar ļoti ierobežotu budžetu, var izdomāt visai ko interesantu. Ilgi nebija sanācis redzēt tādu kā leļļu kostīmu + arī tā ļaundara “tumšo pusi”. Sita cauri 90.gadu TMNT filmu ar briesmoņu kostīmiem - šis ir materiāls, kas varētu iedot bērniem murgus, 100%.

1 Like

Uhh, šeit tiešām ir viss - klaustrofobija, talasofobija un daudz kas cits :joy::joy: Nepatīk augstas spriedzes filmas, bet šis izskatās pēc kaut kā, kas varētu ieinteresēt: