Jaunāko spēļu reklāmas rullīši - Game Trailers

Brīžiem manā redzes lokā iekrīt kāds spēles reklāmas rullītis, taču galīgi nav skaidrs vai šī spēle būs lielas ievērības un apspriešanas vērta. Gadās arī tā, ka spēle iznāks vēl pēc daudziem gadiem, ja vispār iznāks.

Šī tēma ir tīri vieta noparkot reklāmas rullīšus spēlēm kas tev iekritušas acī bez papildus saistībām kaut ko stāstīt par spēli.

Es sākšu ar:

Ļoti atgādina Dead Space ar papildus “personību”. :D Cik es atceros iepriekšējā Stellar Blade spēle bija souls-like. Redzēs cik daudz no tā būs saglabājies jaunajā Stellar Blade: Blood Rain.

1 Like

Neesmu vēl izgājis Stellar Blade, neesmu vēl sagaidījis labu atlaidi.

1 Like

Nebiju gaidījis tik nacistisku pagriezienu. Sāk atgādināt Wolfenstein. :D

1 Like

Metro jau bija stacija, kur valda Novij Reih) vot to laikam parādīs kā attīstījās)

1 Like

Jauno reihu es atceros, bet tā nelikās nemaz tik spēcīga frakcija, lai jaunajā daļā pārņemtu visu. Tā kā, ja es pareizi atceros, Metro Exodus viens no pretiniekiem bija kults, to divas reizes pēc kārtas neizmantosi. :D

Nesen iznāca arī tāds “XBOX” paaudžu nostaļģiju treileri. Pilnīgs “remaster” orģinālajam Halo: Combat Evolved:

Un - jaunākā (vai drīzāk “prequel” cienīgā) Gears of War : E-Day spēle. Abas patika spēlēt uz Xbox 360 (tikai Halo 3 nevis pirmo), un Gears of War 2-3.

Nope. Un tas pats ar tā paša gada Black Myth Wukong. Tās abas nav souls-like.
Es vairs neatceros kurai tas bija, bet vienas no šīs spēles veidotāji minēja ka viņi iedvesmu guva no Ninja Gaiden un citām līdzīgākām action spēlēm, man liekas ka tie tieši bija Stellar Blade veidotāji.
Protams tajās ir pāris Souls elimenti, tad vairāk kā Souls-lite, bet tik un tā, cik toreiz manīju un dzirdēju, tad ļautiņiem tās vairāk, it īpāši Stellar Blade, likās kā tās vecās Ninja Gaiden, Devil May Cry, etc spēles, ne īsti hack-n-slash, bet nu.
Un arī ja paskatās cītīgāk, tad šajā vien otrā gadā arī tās sāk vairāk parādīties un souls-like spēles samazināties, vai arī tādi kā miksēju un tie souls-lite - piemēram Phantom Blade 0, they all start to become more faster and more action and stuff.

Ko, nevar būt!? Es spēlēju Stellar Blade demo, ja tas nav souls-like/souls-lite, es vairs nezinu kas ir kas. xD Skaidrs, ka tā nav viens pret vienu Bandai Namco stila spēle, bet arī starp tām ir diez gan variācijas. Neatceros, bet Stellar Blade varbūt varēja izvēlēties grūtības līmeni un paši spēles līmeņi šķita vairāk vienvirziena, lai gan es spēlēju tikai demo.

Varbūt es, protams, esmu palaidis garām to brīdi kad par “souls-like” drīkst saukt tikai teju tiešus klonus. :D Kā piemēram Nioh sērija (BTW ļoti laba), Lies of P, The Surge sērija - tiem nu gan vajadzētu būt souls-like.

Nu tas ir 4 gadus vēlāk itkā, tad nu varbūt Reihs izauga :sweat_smile::woman_shrugging:t3: bet nu, kad iznāks, tad redzēs

Šitā spēle man visos soc tīklos pa pilno ir. Izskatās jautra,

3 Likes

Izskatās spēle iznāca aizvakar

šis ar šodien iznāca

Man tagad sāka rādīt shortus ar viņiem

2 Likes

Un tu tieši šo klipu iemeti XD

Tas bija pēdējais ko es redzēju xD

Blast from the past spēļu sērija turpinās. Skatoties atpakaļ gan Stronghold 3 reitingi jau nebija tie labākie.

3 Likes

Es Stronholdu spēlēju kādu 20 gadus atpakaļ, gan jau bija pati pirmā :D

Stronghold: Crusader liekas ir pati leģendārākā daļa. Pārējām daļām ir veicies kā nu kurai.

1 Like

Es abas spēlēju, cik atceros. Bet cik tas bija sen, reāli 20 gadi atpakaļ

nu ko Steams izlaidis nākamo next fest kur parasti ir demo spēlēm kas iznāks atkal varēšu salasīties spēles priekš mūsu saspēlēm :D