Jauno smaidiņu ideja

Tad kad tu dabūsi no manis manu zobenu… :confused:

Anyway, nekad nesapratu slimus patriotus :confused:

1 Like

Bļāviens, pavisam aizmirsu par :nikita: . Šo cīņu tu esi uzvarējis, bet tas nenozīmē, ka tas pats atgadīsies arī nākošreiz!

1 Like

Šaubos, ka ir Latvijā kāds uz slima patriota pusi, pārāk sašķelta valsts, lai tādi būtu

Laikam tev jāpamēģina vienreiz mūžā 18. novembrī NEuzvilkt karoga lentīti, neaiziet uz KKK gājienu un kategoriski atteikties slavēt LV :smiley: Pieņēmu, ka tavi kollēģi un draugi tevi atbalstīs un sapratīs. :smiley:

Aiiiiiiij… vairs nav jautri … :smiley: Visi tik nopietni, kad par patriotismu runā :smiley:

1 Like

Pagaid, tūlīt par vēsturi un politiku sāksim :smiley:

Es man šķiet ne reizi neesmu karodziņu uzlicis uz kurtkas un man par to neviens neko nav pārmetis… Bet nu tas laikam tāpēc, ka uzturos apkārt normāliem cilvēkiem :smiley:
Un KKK? :smiley:

oii… tad varētu par runāt par notikumiem pēc pirmā pasaules kara? Man vienkārši drīzi ieskaite vēsturē :smiley:

Ahhh, tā ir tik izslaukta tēma, ka jau pat domāt par to apnīk…

Kas tieši interesē Komunisma vai Imperialisms? :smiley:

'Murica!

Priekš tā gan pārceļat ierakstus uz jaunu tēmu. :smiley:

Es nezinu :smiley: viss… kas ir saistīts ar Latviju :smiley:

lāpu gājiens… Hz, kā pārejiem, bet 21.gs. to tradiciju vajazētu vismaz uztvert, nenopietni… Bars ar cilvēkiem… naktī… iet pa galveno ielu… dedzina lāpas… :/

KKK ir cilvēki, kas sev virsū uzmet baltu palagu un ir milzīgi rasisti :D

1 Like

Man liekas, ka viņa atmira uz kādu brīdi.
Te pie vāciešiem līda, te pie boļševikiem un beigs ne viens ne otrs līz sākās WWII un viss tika padirsts. :smiley:

Inkvizīcija, tomēr, būs labāks salīdzinājums :smiley:

:smiley: Labi gan paskaidroji :smiley:

Oj, nopietnas sarunas sākās! BEGAM KUR KĀJAS NES! :mafii: