Jauno smaidiņu ideja

haha ;D

Nez tajā dgrupā nekas jua nenotiek, pat neatceros to brīdi kad tur piejoinoju. Bet nu kad parādas tas saucamais notification augšpusē tad jau gan ir cilvēki, ka suzmet aci tam visam.

Runājot par jauniem smaidiņiem tad atceros, ka ļoti vecā latviešu animes forumā izmantoja šāda tipa:

Tīri piemīlīgi bija. :smile:

1 Like

Viņus izmanto VISUR… :smiley:

1 Like

Oh, nedzīvoju pa forumiem tik daudz i guess. Mums arī vajag! Viņi ir riktīgi labi takš.

@Menestrels ?

Man nepatīk.

I can’t believe what im reading! Neesmu redzējis labākus animes centrētus smaidiņus!.

GOD SAID NO! Shut up and pray for DiviViens!

1 Like

Okay master :frowning:

Ja tur ir kāda emocija kuras mums nav, tad laikam varētu ielikt.

Es uzskatu, ka viss labākais papildinājums forumam ir no mangas un anime izgriestie smaidiņi. Sveši smaidiņi gluži nav tas.

1 Like

Tas visnotaļ būtu interesantāk un unikāli, bet tur vajag pašiem tad griezt ārā tos smaidiņus. Tur parādas jautājums vai kāds ko tādu grib darīt.

Tāpēc šeit ir administrātori, kuri dara to, ko negrib darīt neviens cits… :confused:

Jums ir dievišķīga vara pār mums mirstīgajiem useriem. Tas tikai norm, ka līdz ar to nāk pienākumi. :smiley:

Es labprāt palīdzētu kaut kā, tikai nezinu kā. Mangu nelasu.

Viss, kas ir manā varā mainīt tavu titulu un atņemt tavus piecus beižikus :smiley:

1 Like

hihihi neateiktos no kāda titula ^^

Titulu saņem atbilstoši savam raksturam. Es pārāk slikti tevi pazīstu, lai dalītu tev titulu. :stuck_out_tongue:
Taka, visticamāk, DiviViens izrais savu mīkstumu un iedos tev tādu, kādu vēlies :smiley:

Oki, saprotami esmu jauniņais. Bija vērts paprasīt. ;D

Nav jau obligāti jābūt oldfagam. :smiley: Moška arī pēc 10 gadiem tevi nepazīšu tik labi. :smiley:

Pilnīgi iespējams. Netā kādu iepazīt ir tas pats, kas flipot coinu un minēt ērglis vai cipars. :smiley:

Kaads the shodien agresiivs. :smiley: