Jujutsu Kaisen - kā jums šis jaunais shonen?

Man patika šis moments no pirmās epizodes. Kad Sukuna skatās uz Yuji caur spoguli, kad viņš mazgā rokas no asinīm.

2 Likes

Noteikti šī cīņa nebūs Part 1, bet drīzāk šīs sezonas otrajā daļā - Hakari cīņa. Man met ārā video, kur cilvēki izveidojuši savu fanu video ar dziesmu Tuca Donka. Pat izveidojuši petīciju, lai MAPPA ieliktu to noteiktajā cīņā :joy: Skan labi, bet nezinu vai japāņu fani ko tādu piedotu.

Nu ko jāgaida nākamā sezona, es laikam esmu daļa no memes bet es tā arī līdz galam nesapratu Culling games jēgu, bet labas cīņas :D

2 Likes

Īsumā, cik noprotu, atdzīvināt vecos “sorcerers” un iedot to “jujutsu sorcery” cilvēkiem (piespiedu kārtā), kuri nav bijuši iepriekš, dižākam plānam.

Un tas dižākais plāns ir kāds? :D

Destroy the world? :smiley:

Par godu mangas “Jujutsu Kaisen: Modulo” beidzamā sējuma izlaišanai, viņi arī izveidoja mazu treilerīti mūsu ierastajā Jujutsu Kaisen stilā. Man šī manga patika, bet kaut kā gribējās, lai nedaudz vēl to paturpina un vismaz izstāsta, kas notika ar daudziem tēliem.

1 Like

Otrās sezonas daļas treilerītis:

1 Like

Gojo Satoru tehnika izskaidrota no matemātiskās puses. :warning:WARNING :warning:: satur pamatīgus spoilerus so read at your own risk.

3 Likes

Un man likās ka tur visa pamatā ir: sarkans plus zils ir violets XD