Jums ir bijusi tāda spēle, kuru reiz spēlēja daudzi un tad tā pazuda?

Liekas šī vēlāk kļuva par masīvi populāru mobīlo spēli.

Oriģinālais Overwatch man liekas bija viena no pēdējām spēlēm, kur bez baigās cenzūras varēja sarunāties čatā un nebija tik izteikti kaut kāds robotizēts auto-bans par no-no vārdiem vai vēl nez ko.
Jo tagad paspēlējot kaut vai to pašu Marvel Rivals, neviens īsti negrib runāt, ja neskaita gg beigās. Ne tādas īpašas savstarpējas sūdu mētāšanas, nekā. Valorant vispār straight up pasaka ka ierakstīsies/noklausīsies tavu privāto balss čatu.
Kuram gribas tādā atmosfērā muti vērt vaļā? Visi sēž discordā ar pazīstamiem un negrib riskēt banu.

2 Likes

Jā, ar Riot games ir ļoti bēdīgi. Principā čatu labāk vispār neizmantot, jo ir gadījumi, kad par pilnīgi parastu un tiešām normālu sarunu, ir saņemts kaut kāda veida sods. :D

3 Likes

Šitas būs nepopulārais viedoklis, bet ingame čats ir manā prioritāšu sarakstā pati zemākā lieta. Pat zem tā vai spēlei ir unikāls kursora dizains. Es atceros pirmā reize, kad es šim brīnumam uzķēros bija ar čomu spēlējot fortnite, es tā nomīzu ka piepeši kāds svešinieks saka runāt kā izrubiju ārā datoru un samuldeju vecākiem ka dators baigi sāk ķerties, lai aizved uz iztīrīsanu jo man likās ka tas ir vīruss kkāds.

5 Likes

Idk, ja es eju spēlēt ar cilvēkiem tad tas ir tāpēc ka es gribu kaut kādu human interaction, savādāk es dieva mierā spēlētu single player spēli.

3 Likes

Fucking wildstar man. I miss it everytime it crosses my mind. I used to play this engineer class, and I could just handle the role of several people at once during a raid party with bots. It was super fun.

I really miss the exploration aspect of it too, Guild wars 2 sorta gets close, but it’s just not the same.

2 Likes

Nu man multipleijers bija lai spēlētu ar draugiem, pārējie varēja būt boti, for all that I cared. Atceroties world of tanks dienas, ganjau ka arī bija boti. Boti pa kuriem spēlēju stabili sliktāk, un nesaprotamak

1 Like

Es jaunākos laikos saskatījos par daudz anime un seriālu, un kaut kāda mistiska velna pēc domāju ka caur multiplayeru var atrast draugus :sweat_smile:

1 Like

Var jau arī.

Ja tu esi extroverts.

Lai gan man ir daudz draugu, kurus es nekad IRL neesmu saticis, un daži, kurus vispirms iepazinu virtuāli, un tikai labi ja pāris reizes dzīvē esam tikušies.

1 Like

Nu es biju paskatījies, un domāju ka tagad būšu tas krutais mistiskais vientuļnieks, kurš ir virs draugu meklēšanas spēles

O, I saw that autocorrect from “krūtis” to “krutais”!!!
Busted!!! :rofl:

Tas tak nav tas, ja tu nedzirdi kā skolēns spiedzīgā balsī novēl kādam iet kakāt. :D

5 Likes

man ar dažiem ar ko kopā spēlēju ow, tieši sanāca sadraudzēties tā, ka čalis no vācijas atbrauca uz lv un tad mēs viss bariņš uz norvēģiju braucām pie vēl viena

2 Likes