tā lama izskatās fun! ;3
Piramīda arī laba…man tā arī ir sarakstā
Izdomāju, ka dažādībai vajadzētu iejaukt jaunizceptajā kolekcijā arī kādu uz veiksmes faktoru balstītu spēli, lai arī savā būtībā man tas koncepts besī ![]()
Bet vienu jau laikam drīkst. DIAMANT ir tāda interesanta ‘‘push your luck’’ spēle, kurā jālien alu dziļumos un jāvāc dārgakmeņi. Spēle notiek 5 raundos, kuru beigās uzvar tas, kurš savācis visvairāk punktu. Alās sastopami arī slazdi, kuri var raundu nobrucināt un likt pazaudēt visu, kas šī raunda laikā ievākts, tāpēc interesanti spēlēties ar riska faktoru un izbēgšanas stratēģiju ![]()
oooh pirmo reizi par tādu dzirdu, sounds fun! ![]()
![]()
būs jāpamēģina ;3
@xHorrorGirlx moš varētu kādā galda spēļu vakarā šito iemēģināt
of course man jau tā spēle šat tad jau ir pavīdējusi sarakstā bet tad atradusies vienmēr kāda interesantāka :D
Kārtējo reizi netiku
So sad, much pain! ![]()
Kas Tev bija highlights no izspēlētā?
No jaunā - Unconscious Mind bija ļoti foršs. Worker placement spēles man vienmēr topā, tik šī aizņem nekaunīgi daudz vietas uz galda un ļoti ilgi jāspēlē. Patika, bet pats droši vien nepirkšu. Man ar brāļiem droši vien aizietu kādas 5-6 stundas spēlējot mājās, ja vispār to varu dabūt galdā. Viņi vēl nav tik rūdīti.
Habemus Papam arī bija jautrs nometnes noslēgums - tāds sociālais gabals par pāvesta ievēlēšanu ar slēptām lomām līdz sešiem spēlētājiem. Ar visu to, ka man nebija izredzes uzvarēt, labi pavadīju laiku.
No paša spēlēm patgika Endeavor Deep Sea, ko pirmo reizi izspēlēju nometnē - foršs worker placement/engine building divstundnieks. Sanāca divas reizes izspēlēt.
Tāpat ļoti patika Andromeda’s Edge. Ņēmu līdzi ķekša pēc bez cerībām, ka izdosies dabūt galdā, jo vietējie līdzbraucēji viņu izbrāķē, bet atradās divi Rīdzinieki, kas gribēja spēlēt un nospēlējām divas partijas pēc kārtas ar pusdienu pātraukumu starpā. Sešas nespēletas rases no 18 arī izdevās pievienot statistikai.
Sāku redzēt problēmas ar spēli, bet tai pat laikā katra izspēle ir pavisam citādāka vēl joprojām. Kā arī 3 spēlētāji ir optimālais skaits šai spēlei. Pagājušajā cardboardā spēlējam 4 spēlētāju Andromeda’s Edge 6 stundas. Tagad praktiski tajā pašā laikā izrāvām 2 partijas ar 3 spēlētājiem. Sajūtas daudz labākas trijatā, jo interakcija pietiekama, bet nav jāgaida 15 minūtes savu gājienu un board state arī pilnībā neizmainās starp gājieniem.
Tev tāda forša komūna izveidojusies. Ja rīdzinieki pievienojas, tad atsauksme no malas arī ir? Jums Jelgavā ir “community center” vai kā tos sauc latviski? Zinu, ka ļoti daudzi pasākumi un intereses tiek ģenerētas tur.
Gone Cardboard nav Jelgavas iniciatīva - notiek Priekuļos netālu no Cēsīm viesnīcā Tigra divas reizes gadā. 50 spēlētāji šoreiz savācās (pārsvarā rīdzinieki), bet mēs regulāri sūtām delegāciju no Jelgavas ap sešiem cilvēkiem.
Pieteikšanās ir publiski piejama un izmaksā ap €80 - divas naktis viesnīcā ar iekļautām brokastīm + dalībmaksa. Ir uz vietas restorāns, kur var labi paēst par €8-9. Ja brauc viens tad gan laikam ar kādu randomu jādala istabiņa, kas ir opcija no organizētāja.
Nākamais būs kaut kad oktobrī/novembrī:
Neesmu lietas kursā par kādiem vietējiem community centriem. Visa iniciatīva no mūsu pašu galda spēļu kluba vietējā mērogā caur Facebook eventiem un piedaloties līdzīgos vietējos pasākumos, kur pareklamē arī mūsu klubiņu.
Tu ko, man bērnībā būtu bail to spēlēt. xD
takš varētu padalīties ar source kur iegādājies?
ToysPlanet ![]()
Mans bērnības sapnis ![]()
uzreiz galvā skan tās bundziņas no filmas ![]()
Tur ir skaņa, un bungas mazliet ar skan![]()
Paķēru šo, lai codename plauktā nav vientuļi
Tā sistēma ar rūķu pārvietošanos un briesmoņiem varētu būt interesanta