Jūsu galdaspēles

Nu pag galda spēlem vajag daudz vietu a normaliem cilvekiem ir tikai zurnalgaldini kas nav paradzeti isti tam.
Ta ka atliek vienigi grida lol

Ne nu protams vins vienkarsi prasijas pec grupas kur eksiste un vins vina pats ir ieksa lolz

Nu skarbi. Man ir normāls galds sešiem cilvēkiem. Tikai es nevienu neaicinu ciemos, jo tad man jātīra māja :rofl:

2 Likes

Man ir četri lielie galdi un neviena kafijas galdiņa. Smaga mana nenormālā dzīve.

Hahahahah saprotu tavu sapi.Man ir ta ka es draugus nelaizu pie sevis kamer dzivoklis nav savakts no kreativa haosa.
Lai gan vienreiz ielaidu bet tad tikai virtuve sedejam un tusejam xD

1 Like

Es tikai par :ok_hand::grin:

Kas sākās darbs no mājām, vajadzēja norm galdu. Uztaisīju no vecām skapja durvīm, tagad baig lab noder galda spēlēm :joy:

1 Like

@Onii_chan cursed newfag.

Ja gribi būt ‘‘fancy’’ dažreiz uz gultas var uzspēlēt, nevis uz paklāja, bet uz paklāja/grīdas ir visvairāk vietas un jebkura spēle ielīdīs :D

Nu tas ir tad, ja tev ir tik daudz brīva grīdas laukuma. Manā gadījumā galda virsma un ekvivalents grīdas laukums ir praktiski vienāda izmēra, bet galds tomēr būtu ērtāks, imo.

Scythe ar metāla monētu un reālistisko resursu papildinājumiem

5 Likes

Šiki! Cik tie paplašinājumi piķo? Spēle pati jau ap 90€.

Monētu uzlabojums - 30€
Resursu uzlabojums - 30€

1 Like

Man Scrabble ne īsti patīk, bet Upwords ļoti patika, tikai pašai spēlei jau sen viss ir nozaudēts, labprāt nopirktu no kāda ja būtu bet īsti atrast nevarēju :D Ehhhhh… nostaļģiju parāva :D

4 Likes

image

2 Likes

Vo, es šodien tieši dabūju izspēlēt 2x Wingspan base game. Riktīg’ iegāja, feina spēle, patīkams gameplay, no stress (lai gan tas šajā spēlē varētu būt atkarīgs no citiem spēlētājiem, ja tie tevi trenkā un liek domāt ātrāk).

Tai spēlē nav vajadzīgas putnu nosaukumu zināšanas?

ou deam bet tas jau ir expansion :D jāpaskatās vai ir lv iztulkots :D

Galīgi nē, nav pat vajadzīgs tos putnus iegaumēt, vari spēlēt kā generic bird-themed spēli.
Ja kāds vēl grib, varam mēģināt Brain Games Vecrīgā pagrabstāvā uzspēlēt, viņiem tur vajadzētu būt šai spēlei uz vietas. FYI spēle lieliski spēlējas divatā, un jo vairāk cilvēku, jo ilgāk spēle ies, jo ir jādomā. Bet mums vakar, divatā spēlējot, abas spēles aizgāja ap stundu katra, mēs abi ilgi domājām, bija jau vakars un es vispār biju neizgulējies.

Šī spēle sāk mani interesēt. Izklausās, ka tā pat ir tulkota latviski. Šī spēle arī nāk no stonemaier games, kas nozīmē, ka tai ir arī pilntiesīgs vienspēlētāja režīms. Man ir interesanti, kā tas notiek iekš Wingspan, jo iekš Scythe vienspēlētāja režīmam ir speciālas “Automa” kārtis, kas saka ko darīt pretiniekam katru gājienu.

1 Like

Jep, spārnotajiem ir viena spēlētāja režīms, arī ar nosaukumu “Automa”, tā kā nespēlēju solo nevaru pateikt kā tur ir :D Bet zinu kas spēlēja solo un bija ok :D

1 Like