A, tu par komiksu tieši runāji?
Es runāju vispārīgi.
But yes, tā arī ir komiksā, I agree ![]()
Es arī vispārīgi
Nezinu, kāda tur problēma un kāpēc noteikti “false”, ja nepateica nē, tad var arī nolemt ka jā
Tas vairāk atkarīgs no otra partnera. Ja tu jūti, ka cilvēks ir konservatīvs/piesardzīgs, tad tu būsi atturīgs.
Ja tu jūti, ka cilvēks ir atvērts un liberāls, tad tu ej uz pilnu banku un ne no kā nebaidies ![]()
Man šķiet, tu nesaprati manu domu. Tev vienmēr tikai viens cilvēks kā variants?
Diemžēl jā
Nemāku uz vairākiem reizē koncentrēties ![]()
Nuu, es skatos no tās puses, ka ir pāri, kas pirmajos randiņos jau nokniebušies, un ir pāri, kas tikai pēc kāzām darās. Nav vienas formulas ![]()
Viss atkarīgs no abām pusēm
A, nu tad saprotams, kāpēc mēs šeit viena otru nesapratām. Es nevarētu atļauties mēģināt kko ar visiem kas man patīk un kam es patiku, jo manuprāt tas novestu pie veselības problēmām (ieskaitot psiholoģiskas), bieži vnk nav “noteikti nē”
Es nemēģinātu to norakstīt uz kaut ko sarežģītāku, ja tu to vari norakstīt uz cilvēku nekompitenci. Mēs vie kāršu visi mēdzam būt sociāli nekompitenti. ![]()
Eu, daļa no tā ir banāls cilvēku kontakts.
Cilvēki mēdz būt draudzīgi bez romantiskas intereses.
Okay, pārfrāzēšu, turn it up x10, tad tie ir mājieni, ka ir velme uz ko vairāk ![]()
Kā uzlikt pus laiku uz otras atbildes daļas? ![]()
Same
Mums vajg dislike pogu…vienk ielikt kaut kadu emoji, ja nepiekrīti teiktajam, bet tev vajrs nav ko pielikt, jo viss jau ir pateikts ![]()
Nebūs.
Kritika jēstimulē teksta formā, tas ir diskusijas pamats.
Nebūs. Mana kritika būs izlasīt, pateikt" ehhh" un teatrāli atmest ar roku
Damn…tad jau noteikti es esmu copiumā par saviem randiņiem. Like pēdejā reizē viņa tureja rokas kabatā visu laiku…un viņa zin ka tie jau ir randiņi randiņi nevis satikšanās. Mosk valodas barjera? Mosk viņa domā ka pieaugušo randiņi strādā takā skolnieku randiņi? Es hujz
Man liekas, ka viss ir vienkāršāk. Cilvēki vnk uzliek kluci uz tādu lietu kā randiņi un visu uztver kā draudzību, ne vairāk. Attiecīgi zemapziņas līmenī neredz/ignorē jebkādus hintus, because it’s turned off, dgaf. Un tad pēkšņi otrs cilvēks izrāda absolūti nepārprotamu signālu kā tajā komentārā, un tad sākas jautrība.
Vai arī neizrāda, un tie “pārprotamie”/easily missable signāli aiziet whooosh un nekas nenotiek.
Vnk parunā ar viņu par to, cik neērti tas nebūtu, bet vismaz paliks skaidrāk
Tas būtu vislabāk, bet uz ziņām viņa baigi neatbild, un ja atbild tad ar īsu tekstu/emoji + darba dienās satikties negrib + grib tikai uz muzejiem iet un arī tikai tad kad viņi ir pa brīvu mēneša beigās. Un man negribējās mākslas muzejā mūsu attiecības skaidrot
Like…man vismaz kkadu atgriezenisko saiti gribētos.
Oh… Godīgi izklausās slikti, ja viņa tiešām zina, ka gribi ko vairāk, jo tas pat pēc draudzības īsti neizskatās