Viņa ir lv pilsone neuztraucies
Skaidrs, born in Latvia. Bro go for it, tell she can express herself in any language. Relationship is communication
Karoč esi piedavajis vienkarši pa chillot i mean not going to museums all time.
Esmu gan. Kā pret sienu for the most part
Tehniski kkad ap 18to ir ideja pa vakarbuļļu mežu/ pludmali aiziet pastaigāt bet hz vai viņai atkal laikapstākļi nebūs pa traku. Js sanāks, mēģināšu noskaidrot kas un kā
Heh. She playing mind games.
Cik daudz benefit of doubt esi gatavs dot? Varbūt viņa ir kautrīga, bet varbūt tiešām viņai interesē runāt tikai par ikdienas detaļām, ķipa, ‘reālām lietām’. Runāt arī ir jāiemācās un izklausās, ka viņa ir riktīgi jauna (pieredzes trūkums?)
Es domāju ka svarīgi saprast vai viņa respektē arī tavas intereses un hobijus. Ja viņai ir normāla attieksme, vari mēģināt dalīties vairāk ar lietām kas tevi aizrauj, dominēt sarunā nav nekas slikts un tu tikai parādi ka ir okay būt atvērtam.
Okko piedavaji? Jo shopping mall is worst than museum
I see bro, advice from bro if she tells you she has no boyfriend. She is intresed in you bro.
Mana vecuma bet ir aizdomas ka bijusi sheltered kā bērns. Arī tagad viņas ikdiena ir māja - darbs - māja
Tāda ziņā jā. Like she knows I’m a weeb thats is somewhat interested in cosplay and board games un DIY projects. Pati baigi nav ieinteresēta tajā visā. Un es pa lielam arī dominēju sarunā
Piemēram saskrieties pēc darba un vakariņas kkur aiziet paēst, vai pa pludmali pastaigāties. Kautkur no rīgas izbraukt kopā utt
Karoč dead inside, kas tev viņā tā intresē.
Nu no sākuma likās ka būs citādāka. Like she had anime profile pic un mēs par arcane bijām runājuši
I have an awful judge of character ok?
Ah i see the weeb meets non weeb life is cruel.
Nnu saproti weeb lielakā daļa ir problemas traumatizēt, domāju viss ok tik piedavā kino kādu kas weeb intresē
Weeb patīk digital sheet so, daba is meh for them.
Ja tā ir atbilde uz jautājumu, tad nē
Tas tāpat ka pokemonus ķert bro.
Kadreiz tikai tā viri zināja vai patīk.
Nemelotu taču, wtf ir šī loģika
Bet viņa nav weebs tur tā lieta. Viņai anime bilde bij tikai tāpēc ka viņai nebija neviens normāla bilde
Es esmu tad weebs šajā gadījumā. Un es esmu outdoors tips
Oh the ghost type weak only against ghost type.