Es kā INTP-T analītiķis vērtēju loģiku un faktus pār sajūtām. :D
nu ko, gandrīz gads ir pagājis, laikam jāaizpilda vēlreiz, varbūt kas mainījies pa ši laiku
nedaudz esmu pamainījusies:
Back to being Debater ![]()
The old one:
Izskatās, ka atbilst manam tagadējam stāvoklim - vairāk paļaujos uz ņuhu un lai dzīve plūst un dara ar mani jokus. Pirms gada laikam biju pārliecinātāka par sevi…
Pirms kādiem 2 gadiem biju arī šajā lietā mazliet iegrimis, ISTJ uzrādīja
Wow, no feeling at all!
I never had relationships in my life in irl, so I have given upon having feelings ever. ![]()
All is about self development at this point!
Savu, skatos, pēdējo reiz janvārī pārbaudīju. Varbūt tagad 3. Reizi samainījās. ![]()
Man ar nav bijušas, bet tāpat dzīvoju pēc " let the joy of love take you higher" ideoloģijas
Mīlestībai jau nav obligāti jābūt romantiskai.
Nolēmu atkal izpildīt, kaut kā tie rezultāti dikti lēkā.
Sāku ar ISTP-A, tad kļuvu par ENFP-A un nu esmu ESTP-A. Laikam tāpēc ka visu laiku esmu uz 50% robežas
Extraverted: 43/57 53/47 44/56 :Introverted
Intuitive: 47/53 56/44 48/52 :Observant
Thinking 51/49 48/52 68/32 :Feeling
Judging: 39/61 39/61 39/61 :Prospecting (ironiski, jo uzskatu sevi par aizspriedumainu personu)
Assertive: 61/39 68/32 56/44 :Turbulent
Vai nu testam vēl ir kur uzlaboties, vai arī tā parsonība tik ļoti mainas, bez maz vai reizi gadā jāizpilda lai kādam jautājot nesamelotos.
bija interese vai tiešam šis var mainīties jo zinu ka temperamenta tipi un utt tie nevarēja mainīties so pačekojot šito uzgāju viņu pašu mājaslapā par šo
https://www.16personalities.com/articles/is-it-possible-to-change-your-personality-type
Storm in the bottle, or storm outside of the bottle?
mostly inside ![]()
Arī esmu INFP - šo testu esmu darījis arī padziļinātāk - pat lasījis arī grāmatu. Daudzas lietas, kas tika minētās, bija arī iezīmes, ko pats sev biju novērojis. Protams, tās var mainīt un pielāgot situācijām, bet pats jūtu - kad varu sevi izaicināt, kad varu būt tas komandas saliedētājs un arī momenti, kad varu būt pats ar sevi.