Karak II - Spēļu vakars 17.5.2

Melting Tv Show GIF by Happy Place

Sveiki Sveiki

Jā Karak lāsts turpinās :D :D Vakar paskatījos uz savu galda spēļu plauktu un spēle mani uzrunāja ka vajag viņu beidzot arī izspēlēt normāli :D

Spēles gaita:

Katrs spēlētājs kļūst par varoni, cenšoties uzvarēt monstrus un viņu vadoni: Tumšo ģenerāli. Lai to panāktu, viņiem ir jāvāc resursi, jābūvē un jāattīsta savas pilsētas un jāapmāca jaunas vienības (ko attēlo kauliņi), lai papildinātu savu armiju. Spēles gaitā spēlētāji uzvarēs monstrus, kas nes spēcīgus dvēseles akmeņus, un uzvar spēlētājs ar visvairāk dvēseles akmeņiem spēles beigās.

Spēlētāju skaits: 2–5

Tātad šeit vairāk ir fiksētā nedēļa kurā spēlēsim un ir iespēja nobalsot vai spēlējam sestdienā vai svētdienā.
Tad nu kurš no kuriem diviem datumiem būtu gatavs pievienoties un piebeigt šo lāstu beidzot :sweat_smile: :

• 22.03
  • 23.08
0 voters

Iepriekšējā atsauce:

2 Likes

Eh, par skādi netikšu. :(

1 Like

atgādinu par šī pasākuma eksistenci
vai @Rashomeow @Liāna_LILYLI @Kadiljaks vēl joprojām tiekat ??
un vai kāds vēl ir gatavs pievienoties??

Vēl nezinu, tajā dienā būs zināms vai tieku.

ziniet kā, es iespējams varētu atbraukt, bet jautājums, just turpiniet iesaktu spēli? vai kā? nesapratu īsti

Nē nē mēs spēlētu no jauna..vnk šīs spēles sērijas izspēlēšana prasīja ilgu laiku ka otrā daļa bija uz hold on xD tagad esmu gatava pacelt no jauna gaismā šo spēli :D

Vispār kā ar tevi @H_Hercogs jeb tu ar uz to pasākumu??

Nē uz vienu, ne uz otru, es uz laukiem

Ah oki skaidrs

Aa, ir arī tas ogres izbrauciens mazais, hmm, kurš uz ko diezin, es uz vienu vai otru varētu pievienoties, lai gan drīzāk velk uz galda spēli, bet vai pietiek spēlētāju? itkā 2-5, bet parasti jo vairāk jo jautrāk, ne?

1 Like

Protams plus citreiz ja spēlētāju vairāk tad divi mēdz spēlēt kā viens cilvēcins :D

1 Like

Burtiski tikai sestdien varēšu tik pateikt pa faktam

Tātad balsošana ir beigusies un redzēsimies 22.augustā plkst. 17:00
galdiņš ir rezervēts iekš Crazy doga

:double_exclamation_mark::double_exclamation_mark::double_exclamation_mark:vienīgais bet ir tas ka virtuve strādās līdz 17:30
tāpēc ja gribēsiet ko ēdamu uz to vakaru pie manis ir jāpiesaka ko vēlēsieties ,ziņu pēc tam nodošu tālāk un tad kad ieradīsities viss jau būs gatavs tik būs janomaksā uz vietas (messages no pašas iestādes):double_exclamation_mark::double_exclamation_mark::double_exclamation_mark:
Viss ap dzērieniem būs uz vietas pieejams

Tad jau redzēsimies saspēļu vakarā :3

1 Like

cikos? :D

my bad izlaboju bet plkst 17:00

oke, thanks

Tātad tauta Crazy dog ir čp situācija un viņi nevar uz sestdienu mūs paņemt.Jautāja vai mēs negribam uz svētdienu pārcelt uz to pašu laiku
Kā būtu @H_Hercogs @Liāna_LILYLI @Joe @Kadiljaks @Rashomeow @Maass jūs tiktu uz 23/svētdienu??

1 Like

opiņā,

bet svētdien es pat tiktu, arbūt ne gluži uz pieciem, bet tiktu

Svētdien visdrīzāk mani noteikti var svītrot ārā.