Ko mēs šobrīd skatāmies un esam noskatījušies

Esmu redzējis…ieliku 7 :smiley:

Tu pat ieliki 7 oho

Nuuu 7 priekš manis ir uz drop robežas. Visas zem 7 metu nost. Septītniekus skatos ja nav ko darīt :smiley:

Nja man tgt ir pagruti atrast ko skatities diemzel jo 85% no mana MAL lista ir ecchi es reali nevaru vairs atrast nevienu normalu ecchi ko skatities viss ir redzets

Skaties citus žanrus, lasi mangu…tpc es arī nesteidzos ar skatīšanos.

Es nemaku nesteigties tur jau tas prikols un citos zanros ir animes kas interese bet lielaka dala vienk nepiesaista tpc ir ta un mangu lasit nu galigi nevelk

Jāskatās seriāli…kas gan cits atliek. Es pamēģināju lasīt mangu kamēr esmu darbā nedaudz…meh vai nu nav tā atmosfēra vai garīgais, bet nepavilka…tik ļoti gribu Berserk lasīt…eh :frowning:

Ehh ir ok kad neskatos animes dragaju lol nav tik traki var paciest

Kāpēc nelasi?

Skatos Niea under 7

Saku nespēju iejusties tajā atmosfērā…darbā noteikti to nevar darīt. Mby relaksējoties mājā, chillā.

1 Like

vienreiz skolaa lasiiju Noragami un paar seju smaids visu laiku bija. jutos super neerti par to. cik ljoti mani aizraava manga :smiley: (plus gruuti daliit pareizajaa laikaa uzmaniibu. kad visu laiku gribas lasiit veel un veel xD)
citreiz skatiijos Ergo Proxy un. uhh. gruuti daliit uzmaniibu. ja skaties taadu animi . es vnk biju transaa pie monitora xD

oky jauna musaigen epizode vienk super gaidu noslegumu beigas forsi iegrozijas :slight_smile: man patika :slight_smile:

Oky keros pie Gintama wish me luck :stuck_out_tongue:

es vēl ar vien (mēnesi?) esmu palikusi lkm 3. ep, lol :smiley: bet nu… no time for sub XD

Good luck! :smiley:
You’ll need it. But still… Gintama’s great

1 Like

Yeah Gintama is on of the best in comdey. :slight_smile:

1 Like

Vakar pabeidzu skatīties Deadman Wonderland. Super anime, gribētos tik vairāk epizodes.

khe manga khe

1 Like

Interesanti es tai animei labaakajaa gadiijumaa dotu vaardu “interesants vizuaalais” vrb tieshaam ieberzos ar to. ka daliiju uzmaniibu. bet man galiigi nepatika. Shkjita paaraak samaakslotas emocijas un bezjeedziigas. safabriceeta un galu galaa shabloniska. ka beZ shiis animes vareetu mieriigi pasaule eksisteet. jo taa neko iipashi jaunu nepiedaavaaja. tikai vrb nedaudz vairaak nepatiikamo noskanju un kadru. jo tur ik epizodee dvashoja naaves elpa. kas mani neaizrauj. prieksh taa man ir savdabigaaki staasti kaa visi tie When /smth/ Cry . Twisti un izredzeetie… y. pietureeshos pie klasiskajiem staastiem…
Manaas aciis Deadman wonderland labaakajaa gadiijumaa izskatiijaas peec tipiskaas puiku animes. pat. ja pasniegta brutaalaak.