Lol
eh… vai tas, ka es izteicos, ka man apnika Haikyuu!! Second season vai tas, ka sižets bija tik stiepts vai tikai tas, ka skatījos tad, kad to vēl tikai izdod… vai arī man vnk ir depresija iestājusies
Bet kaut kā apnika tas stāsts… #secondseasoncurse
vai arī man patīk stulbi un hiperaktīvi stāsti patiesībā, ko šī anime uz beigām īpaši nepiedāvāja ;o
Otrā sezona mby nebija vairs tik aizraujoša, bet pēdējās epizodes visnotaļ visu izglāba.
man tieši pēdējās ep. visu noraka ;o - neinteresē mani volejbols - interesē attiecības - attiecības - visur attiecības! @_@
Tad tiešām švaki varētu būt
Sports animes are the best! 
apokalipses vnm ir intensīvākas 
Ko tu neteiksi

To Haikyuu vsp neesmu skatījies, pēc bildēm izskatās ka tur ir sausage party, tā ir?
Ir 2 meitenes. Viena serious womanly/beuty otra scared shitles cutie.
Laikam divu grill navvērts, jāiečeko tad tik bildes.
Kā gribi, tikai piedāvāju. 
Kā tā anime sauksies?
Kuzu no Honkai
Viss grozas ap čaļiem, bet nav pat smakas no Free paveida, vienkārši pārspīlēts voļa anime, kur tas izskatās kā visa dzīve būtu, bet tas jau visās sporta anime 
Bet man haikyuu patīk tādēļ, ka nav tur nekādu extra nereālo lietu, kā teiksim kuroko no basket. Čalis, kurš taisijis mangu pats esot spēlējis voli, takā spēles attainotas pat diezgan realistiski. Kopumā, ja patīk volis kopumā tad anime noteikti varētu patikt, jo man pašam volis patīk un līdz ar to varbūt pat baudāmāk šķiet.
Mhm piekrītu. Man arī patika.
Sakarā ar Free varu teikt tikai vienu. BULLSHIT.
Pati esmu bijusi profesionālajā peldēšanā vairāk nekā 10 gadus, un tas ko tur rāda ir tāds murgs.
Ja autoram nav ne mazākās nojausmas par sportaveida rutīnu, un to, kā tās štelles notiek, tad no konkrētā sports anime pāri paliek tikai fanservice.
Es saprotu, ka anime nav jābūt baigi realistiskām, and stuff, bet tur jau plots pailka uz almost super natural.
Piemēram es jums varu garantēt, ka neviens, kas iepriekš nav trenējies konkrēti peldēšanā nekad nenopeldēs 100 m butterfly bez apstāšanās. That’s hell-ish for even those who train hard for many years.
Tas, kā tur tiek atainoti treniņi ir vnk tāds blefs.
Saprotu, ka tā ir vairāk uz meitenēm tendēta fanservice anime nekā sports anime, bet still, kā konkrētā sporta veida pārstāvim, tas mani neormāli kaitina :D
Tas liek domāt, ka būtu jāpriecējas par faktu, ka nav iznākusi alpīnisma vai boulderinga anime. 
Laikam gan ( - -)
Vai šeit kāds ir redzējis [Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru (Yuki Yuna is a Hero)] (Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru (Yuki Yuna is a Hero) - MyAnimeList.net)? Atsauksmes?

es tik pirmas 3 ep manuprat nostijos un tad nodropoju : (