Iemetīšu kautko kas mani pārsteidza, reti ka trāpās no mākslīgā intelekta taisītām lietām kad šitā iepatīkas.
damn, tiešām labi skan.
vārdi arī tik labi iederas ar šo stilu ;D
Pirmspēdējais Moving Shadow mix, laigan šoreiz nav ierastais dīdžejs Timecode, bet gan E-Z rollers grupa. Tad nu viss video ir ar E-Z rollers dziesmām, bet nu viņas jau labas.
Man ir grūti izdomāt kur šos abus muzikas video likt. Šie divi video noķer japānas garu. Bezgalīgi perfekcionisti ar visām tām sekām…
Kamēr esmu atklausījies GTA 1, 2, 3, VC, LCS, VCS radio stacijas vairākas reizes, tad tomēr šodien kamēr ārā ņēmos ar saulespuķēm un citiem niekiem, pirmo reizi uzmetu ausi uz GTA (1) London 1969/1961 radio stacijām.
Pirms tam domāju ka nebūs labi, bet tomēr ja jau esmu pāris gadus tagad metis ausi uz vecāka roka, džeza un citiem žanriem, tad nu šis tomēr likās tīkami. Pat palaidu 2. reizi uz riņķi.
labāk ieliec officiālo mūzikas klipu WTF elementam xD
oh wow, es nemaz nebiju redzējusi video klipu, tiešām wtf ![]()
![]()
![]()
Pēdējās pāris dienas klausos Talking Heads uz apli. Varbūt, par daudz, bet, varbūt, nepietikoši. ![]()
“If this is a paradise, I wish I had a lawnmower” 10/10 ![]()
Nevaru pārstāt klausīties šo dziesmu “Gravity” vienkārši tik, tik amazing. Lkm tā kļuva man favorite song no Hazbin Hotel.