It felt like… it could have added LOTS more, there is a reason why there are lots of Puss in the Boots spinoffs :'D
Naa I got over it, just was a bit annoying at that day, was prepared for at least 8h stream, but got 3h+ out of it
Still a 6/10 game, so wasnt so bad.
man ar jāatrod laiks lai piebeigtu pirmo daļu un dabūtu pārējās daļas kamēr vēl ir uz atlaidi
Pirmā bija tik laba ![]()
skatos shangrila frontier, paralēli sēžo hobby set mājaslapā, prātojot ko rīt vajag nopirkt nākamajam mini projektam( nolēmu raganas māju atlikt, tā vietā uz vairākiem mazākiem projektiem fokusējoties) Karoče es gribu miniatūru brūkleņu ceru, ar visām ogām uztaisīt ala tas ko konā nopirku
tagad lielais jautājums ir no kā taisīt lapas, jo papīrs izskatīsies ne visai brūkleņmētraini, tur tās lapas ir biezas un vaskainas. Hz kā to efektu panākt
Un vēlams budget friendly, jo tiko telefonam sanāca iztērēties …
Wait… the second season isnt fully out… yet, right ?
Nav nav
sadness… but ok
And thanks.
Svaigi uzstādīju jauno mājas internetu ar lēto rūteri un nokaulēto SIM no bites.
130Mbps nav tik daudz pielīdzinot 230-300Mbps, bet manās acīs tas ir ievērojami labāks scenārijs dēļ 20+8/mēn izmaksas salīdiznājumā ar LMT 19/mēn.
Tikko svaigi nokāvos ar veco alkoholiķu-inženieru un sliktu
menedžmenta lēmumu kombināciju.
Tam kam bija jābūt 10min in-n’-out pasākumam kļuva par stundu rakšanās rezerves daļās, lodēšanas un programmēšanas.
PSA floristikas stieple ne sū nelīp pie papīra
Tik ilgi nomocījos kamēr visas lapas abiem četriem pielīmēju
Vakar uz nakti atstāju datoru apdritot 10 GB Infinity Nikki, tagad pirms darba ieiešu paskatīt eventu, kas tad tur ir)
Now this is what Im talking about… its a 5h game, BUT!! The pacing, the story and gameplay was so much on point, that for me its a 9/10 game.
Def suggesting anyone whos into Western Arcady shooters.
Liekas es pēdējo reizi kaut ko no Call of Juarez sērijās spēlēju dziļā bērnībā. Pat nez kā es tiku pie tās spēles.
Uh, mans tētis kādreiz spēlēja kādu no daļām, manuprāt disks vēl kaut kur varbūt saglabājies