Mēs tieši ar @xHorrorGirlx runājām ka @Rashomeow šausmīgi gribēja uz totoro Dreams bet bija viss izpirkts…
27.februārī atceros, ka arī nopirki biļeti uz Totoro dreams. Sanāks uzspēt gan uz filmu gan uz Totoro?
Tādēļ uz šādiem nevar lieki gaidīt
Jāķer ko līdz parādās
Es tak rakstīju, ka nē.

Totoro beidzas 18:30, un no Latviešu biedrības līdz Forum Cinemas zālei ir kkur 10 minūtes, kurās es nokavētu daļu tā, kas padara šo seansu īpašu.
Ok, tad es viņai varu atdot.
Tad atliek tikai opera.
I friend lied to me about butareba… Was about to drop multiple times…
But still finished it on my Anime Day… 6/10…
And for the second anime The Ossan Newbie Adventurer, Trained to Death by the Most Powerful Party, Became Invincible :'D
@H_Hercogs, varbūt jautājums Tev kā speciālistam. Mums dārzā šādi putniņi parādījušies. Kas tas ir?
It kā izskatās līdzīgs šim Hawfinch - Wikipedia Lielais jautājums gan lietpratējiem kā tu sauc latviski.
Varbūt Dižknābis? Dižknābis Vārds baigi labs. :D
Ir ir dižknabis
Ufffff… es viņus par Sīļiem biju saukājusi visu laiku lol :D Jo šie arī dažreiz manā putnu barotavā parādās :D
Savā ziņā līdzīgs jau ir sīlim. Sīlis Sīlim tik ir ekstravagantāks spārns.
Uu! Tiešām - paldies par identificēšanu! Skatījos un nevarēju saprast. Izskatījās pēc sīļā bet nebija tā zilganā spalva uz spārna
Ah ne paskatījos vēsturē tomēr pareizi ka saukāju par Sīļiem jo ir zilais spārns :D Var redzēt ka es neesmu putnu eksperts :D Visi man ir Sīļi :D
Ko būvēsi? Diezgan glauns draiveris tev ir
draiveris?
laikam par I/O bloku runā…
cīnos ar leišu nolaidību, atsūtījuši kontrolierus ar nestrādājošām izejām.
Mazliet jau uz paša rokām arī sodrēji, pietiekami ekstensīvi neparbaudīju saņemot.
Pie reizes taisu I/O diagrammas skapjiem un tulkoju displeja valodu no lietuviešu/krievu valodas, vienīgais neesmu iebraucis kā dabūt LV mīkstinājumus.
Aaa,man izskatījās pēc stepper draivera
, kam šitas ir domāts?
Input/Output bloks domāts priekš All-in-one industrālajiem kontrolieriem.