Ko tu pašlaik dari?

Nonācu pie secinājuma, ka galīgi nemāku vairs līmēt plēvītes. Sanāca taisni, bet dikti burbuļaini.

1 Like

Nīkstu Gulbī uz pasaules neērtākā krēsla jau 3. stundu dēļ glikozes testa, cerēju ka vismaz mašīnā varēs sēdēt a nekā, neļāva :weary:

3 Likes

Atbraucu pie radiniekiem atpūsties beigās attapos pļavā lasot gaiļpiešus tējai lol

11 Likes

14 posts were split to a new topic: Ceru atrast savu vienīgo puisi bet puiši vīrieši ir vnk briesmīgi

Laba manta, jā. Neteikstu ka ir stipra garša bet pret iesnām palīdz

Tas ir kā ar divriteni, mazliet prakses un aizies no jauna.

Izklausās, kaut kas no Pēterīša dzīves XD

6 Likes

Gaidu māti un skatos kā svītrainītis pie Foreversa kaut kādu gaļas gabalu ēd kopā

8 Likes

Savukārt es mērsragā novēroju akūtu mednieku

8 Likes

Spelejas ar food. Mednieks, jau kruts. Man laukos lidzīgs killers.

Nu, paņēmu ķirzacēnu iesēdināju puķu dobē. Pusstundu vēlāk runci redzējām otrpus ciemam mežā.

1 Like

Tikmēr Ķengaraga kaķi satusē ar putniem xD

11 Likes

Nē nu tas gultā gulētājs vispār kronis visam :joy:

3 Likes

kamēr jums tur kaķi, tikmēr man te citi plēsoņas:

12 Likes

Puk puks

2 Likes

ezīt’s miglā ;D

2 Likes

Tas tas vecrīgas jožiks?

1 Like

drīzāk avotu ielas

1 Like

Close enough. Vienkārši atsauce uz ezi ko satikām netālu no rāts laukuma.

2 Likes

Štukoju, kā šajās garumgarajās brīvdienās ārstēties no, iespējams, plaušu karsoņa.
Iekaisis, aizpampis kakls, krūtis guļot sāp (nezin kāpēc stāvus nesāp), visu laiku krēpas, klepus, kas ik pa laikam tās krēpas mazbik dabū ārā, pamostos un ievelkot elpu tāda sajūta, ka nevaru normāli paelpot, bet, par laimi, to kunkuli varēja izklepot.
Dīvainā kārtā nav drebuļu, temperatūras un drudža (naktī uz otrdienu tikai bija, bet tad es baigi maz “gulēju”, tikai 4h), kas norāda uz atipisku plaušu karsoni.