Ko tu pašlaik dari?

Dauzu govju traukā ledu mēnesnīcā

8 Likes

uhh, dievinu, kad sniegs tā vizuļo :star_struck: :heart_eyes:

also, my mind went here :joy:

4 Likes

tikko atklāju, ka esmu nopircis sarūgušu kukurūzu, plnīgi sejā iešļācās sula atverot.

3 Likes

vienīgā sliktā pieredze ar kukurūzu ir bijusi, kad bērnībā jau trešdaļu bundžas biju nolopsējusi un tad ieraudzīju tur tārpu :face_vomiting: pāris gadus toč nevarēju ieēst vairs ;D

1 Like

Konservēto?

bet protams, traki iztēloties, ja ko tādu piedzīvotu ar svaigu kukurūzu

be careful what you wish for!! :joy:

Gribējās atpūtu no bērniem, izgulēties un nesatraukties par mājas darbiem, kalnu ar netīro veļu un gatavot ēst. :sweat_smile: vēlēšanas piepildījās

Šodien pamodos izgulējusies slimnīcas palātā :+1:t2:

11 Likes

5 Pushups per death enjoyment…. yey.. got gifted, but would have gotten myself sooner or later :’D

1 Like

vēl progresā…vienu no lietam ko izbaudu taisit grafiskos dizainus

8 Likes

Dabūju bezmaksas našķus kaķiem. Cerams ka atzīs

3 Likes

Tas kip pašportrets?

Drīzāk kā Valentīna dienas kartiņa in progress…doma ir vnk kā group photo and stuff pa vidu

3 Likes

Dabūju Rīgas cirku beidzot apskatīt jeb ikgadējais darba korporatīvais

8 Likes

Atkal biju aizmirsis, ka tāds Rīgas cirks vispār eksistē. Šādos tempos man ar būs jācer uz kooperatīvu lai to redzētu. :joy:

1 Like

Viņam ir ļoti unassuming fasāde, viegli palaist garām XD

1 Like

Zin, es pieradu pie tā ka tas ir slēgs pa gariem gadiem. Kopš gar turieni nekursē manas sabiedriskā transporta līnijas, es tur neesmu gājis garām.

Es cirkā pēdējo reizi biju kaut kur sākumskolā vai pamatskolā 5 vai 6. kl. Diemžēl neatceros. Mums bija tradīcija katru gadu braukt uz cirku ziemā, pārsvarā kad ir mana dzimšanas diena.

Es pats tur biju vienu vienīgu reizi pirms pāris gadiem uz vienu dzejas pusnakti

Was cool

the mini ballpits in the bathrooms was funny as heck :D : D

1 Like

Vecāki taisa remontu, vajadzēja palīdzēt radiatoriem veco krāsu ņemt nost. Biju tik ļoti noputējis ka praktiski rasi mainīju XD