Dauzu govju traukā ledu mēnesnīcā
tikko atklāju, ka esmu nopircis sarūgušu kukurūzu, plnīgi sejā iešļācās sula atverot.
vienīgā sliktā pieredze ar kukurūzu ir bijusi, kad bērnībā jau trešdaļu bundžas biju nolopsējusi un tad ieraudzīju tur tārpu
pāris gadus toč nevarēju ieēst vairs ;D
Konservēto?
bet protams, traki iztēloties, ja ko tādu piedzīvotu ar svaigu kukurūzu
be careful what you wish for!! ![]()
Gribējās atpūtu no bērniem, izgulēties un nesatraukties par mājas darbiem, kalnu ar netīro veļu un gatavot ēst.
vēlēšanas piepildījās
Šodien pamodos izgulējusies slimnīcas palātā ![]()
Tas kip pašportrets?
Drīzāk kā Valentīna dienas kartiņa in progress…doma ir vnk kā group photo and stuff pa vidu
Atkal biju aizmirsis, ka tāds Rīgas cirks vispār eksistē. Šādos tempos man ar būs jācer uz kooperatīvu lai to redzētu. ![]()
Viņam ir ļoti unassuming fasāde, viegli palaist garām XD
Zin, es pieradu pie tā ka tas ir slēgs pa gariem gadiem. Kopš gar turieni nekursē manas sabiedriskā transporta līnijas, es tur neesmu gājis garām.
Es cirkā pēdējo reizi biju kaut kur sākumskolā vai pamatskolā 5 vai 6. kl. Diemžēl neatceros. Mums bija tradīcija katru gadu braukt uz cirku ziemā, pārsvarā kad ir mana dzimšanas diena.
Es pats tur biju vienu vienīgu reizi pirms pāris gadiem uz vienu dzejas pusnakti
Was cool
the mini ballpits in the bathrooms was funny as heck :D : D
Vecāki taisa remontu, vajadzēja palīdzēt radiatoriem veco krāsu ņemt nost. Biju tik ļoti noputējis ka praktiski rasi mainīju XD