tur jau tā lieta, ka pie bērnības Vecrīgām nekur nevar tikt ;D jānoslogo draugi, lai uzcep :D
also, kko jau dāvanās nesīs un bieži prasa, ko gribi, nu ta iemet aci lastiņā un hops pasaki
bet nu šitā situācija gan clearly izskatās pēc “es tevi aicinu, jo i need that gucci bag” :D
Eh, es teiktu, ka neviens no mums šeit nav tā kursabiedrene, so mēs toč nezinam, kas notiek viņas galvā un tagad apgalvot, ka viņas motivācija ir x vai y ir nejēdzīgi.
Bet piekrītu, ka no malas šitas izskatās baigi sus.
šodien no rīta biju tuberkolozes centrā, man paņēma asinis un ievadīja zem ādas šķidrumu, kas kā medmāsa teica ir kā medus lācim, jo ja manī ir tuberkoloze, tad viņa nāks uz to šķidrumu, kas tagad man ir zem ādas. lovely (nē nu visdrīzāk man nav tuberkoloze, bet vot vajadzēja pārliecināties)
tad biju csdd un noliku teorijas eksi, yeey!
un tagad ēdu tortijas ar chimkin un veggies atkal, bc why not:
tieši nodomāju, ka citiem gjau otrādi. jo man atkal ar braukšanu bij pasmagi, pirmkārt, jo vsp riebās braukt :D pēdējo nodarbību vispār ar bimbu nobeidzu :D bet teorija meh, pusdienlaikā pastaigājos līdz csdd, noliku, pastaigājos atpakaļ uz darbu ;D
Ja tu teorijas laikā iedomājies, ka esi uz ceļa un tev pareizi jāizbrauc situācija, tas ir visai līdzīgi praksei. Atskaitot gan tos jautājumus par mašīnu specifikāciju vai tamlīdzīgi.