Ko Tu šodien darīji?

tur jau tā lieta, ka pie bērnības Vecrīgām nekur nevar tikt ;D jānoslogo draugi, lai uzcep :D
also, kko jau dāvanās nesīs un bieži prasa, ko gribi, nu ta iemet aci lastiņā un hops pasaki

bet nu šitā situācija gan clearly izskatās pēc “es tevi aicinu, jo i need that gucci bag” :D

1 Like

Eh, es teiktu, ka neviens no mums šeit nav tā kursabiedrene, so mēs toč nezinam, kas notiek viņas galvā un tagad apgalvot, ka viņas motivācija ir x vai y ir nejēdzīgi.
Bet piekrītu, ka no malas šitas izskatās baigi sus.

2 Likes

Pirmā , darba nedēļa jaunā darbā forumcienam kā preču operators, noskrējies biju, bet forša pirmā darba diena bija.

1 Like

šodien no rīta biju tuberkolozes centrā, man paņēma asinis un ievadīja zem ādas šķidrumu, kas kā medmāsa teica ir kā medus lācim, jo ja manī ir tuberkoloze, tad viņa nāks uz to šķidrumu, kas tagad man ir zem ādas. lovely :3: (nē nu visdrīzāk man nav tuberkoloze, bet vot vajadzēja pārliecināties)
tad biju csdd un noliku teorijas eksi, yeey!
un tagad ēdu tortijas ar chimkin un veggies atkal, bc why not:

now fiiiiinally ready to watch the Last of Us :kawaii_potato:

8 Likes

Heiyyoo! Es arī tieši šovakar lobsīju mājas tortiljas.

2 Likes

Apsveicu!

1 Like

thank youu thank youu, nebija grūti vnl vajadzēja izdarīt beidzot ;D

Neticu. :D

come oon ;D skolā moš pagrūtāk, vairāk jautājumu utt. a csdd atnāc, 5min paklikšķini peļuku un svēti dodies tālāk savos ceļos :D

1 Like

Es divreiz dzīvē jau esmu mēģinājis. Tālāk par skolas teoriju nespēju tikt. Braukt nav problēmu, bet mācīties gan ir. :D

un pie reizes padalījies ar tuberkulozi :D

1 Like

tieši nodomāju, ka citiem gjau otrādi. jo man atkal ar braukšanu bij pasmagi, pirmkārt, jo vsp riebās braukt :D pēdējo nodarbību vispār ar bimbu nobeidzu :D bet teorija meh, pusdienlaikā pastaigājos līdz csdd, noliku, pastaigājos atpakaļ uz darbu ;D

1 Like

Jā, nu… Es nestādos priekšā kā es pārverēšu teoriju kādreiz. :D Nekas traks, vismaz RS cenas samazināja braucieniem. :D

Don’t worry, Es ar zalespļāveju gandrīz siltumnīcā iebrauca vienreiz. Mašinai pat bail pie stūres sesties.

2 Likes

Viennozīmīgi. Ja pat jautājumi tie paši, pieļaujama tikai viena kļūda.

Man lielākais izaicinājums bija atrast sakarīgu braukšanas instruktoru. Varbūt veicās, taču eksāmeniem tiku cauri bez problēmām.

1 Like

Tur tak viss tīri no grāmatas, vari iziet visus uzdevumus dienu pirms eksāmena un uzrakstīt bez nevienas kļūdas

1 Like

Tieši tā. Man nepatīk un ir grūti kalt teoretijas no grāmatām vai lekcijām. Man patīk praktizēt lietas dzīvē - tādēļ braukt iemācīties bija viegli.

Bet uzdevumi ir prakse…

Darbam teorētiskās lietas arī lēni iet, turpretī, ja varu aptaustīt, izmēģināt, izprovēt un iemācīties pats - vot tā ir lieta.

Ja tu teorijas laikā iedomājies, ka esi uz ceļa un tev pareizi jāizbrauc situācija, tas ir visai līdzīgi praksei. Atskaitot gan tos jautājumus par mašīnu specifikāciju vai tamlīdzīgi.

1 Like